için kaldı

Bülent Emrah Parlak ile Burcu Gönder boşanıyor

Oyuncu Bülent Emrah Parlak ile meslektaşı Burcu Gönder 2015'te evlenmişlerdi. Gönder, Parlak’ın kendisine ekonomik ve psikolojik şiddet uyguladığını iddia ederek iki hafta önce korunma talebinde bulunmuştu. Gönder, daha sonra eşiyle anlaşmalı boşanma konusunda sulh olduklarını belirtti.

Bülent Emrah Parlak ile Burcu Gönder boşanıyor - Sayfa 1

Oyuncu Bülent Emrah Parlak ile meslektaşı Burcu Gönder, 2015’te evlendi. 2016’da bir kız çocukları dünyaya geldi. Ancak çiftin mutluluğu uzun sürmedi. Oyuncu Burcu Gönder, Parlak’ın kendisine ekonomik ve psikolojik şiddet uyguladığını iddia ederek iki hafta önce korunma talebinde bulundu.

1 7
 
Bülent Emrah Parlak ile Burcu Gönder boşanıyor - Sayfa 2

İstanbul Aile Mahkemesi’ne sunulan dilekçede Parlak’ın evlilikleri boyunca eşi Gönder’i sürekli eleştirdiği ve bu eleştirinin boyutunu aşarak hakaret derecesine kadar çıktığı ifade edildi. Parlak’ın maddi durumunun Türkiye koşullarının üzerinde olmasına rağmen eşine ekonomik baskı uyguladığının anlatıldığı dilekçede çok konuşulacak ifadelere yer verildi...

2 7
 
Bülent Emrah Parlak ile Burcu Gönder boşanıyor - Sayfa 3

“Bülent Emrah Parlak, Burcu Gönder’in tektaş yüzüğünü sattırıp onun parasını dahi almıştır. Öfke problemi olan Parlak’ın bu durumu çevresi tarafından da bilinmektedir. Bu nedenle Gönder eşine boşanma davası açmayı istemekte, ancak bu süreçte zarar göreceğinden endişe etmektedir. "

3 7
 
Bülent Emrah Parlak ile Burcu Gönder boşanıyor - Sayfa 4

"Hiçbir geliri olmayan Burcu Gönder ile çocuğunu evden atmaya çalışmıştır. Bu sebeple boşanma davası açmak isteyen Gönder’in davalının agresif yapısı nedeniyle zarar görmesinden korunması için tedbir talep ediyoruz”

4 7