için kaldı

Burçin Terzioğlu'ndan estetik açıklaması: Bir ay basket topu gibi gezdim

Ünlü oyuncu Burçin Terzioğlu, katıldığı programda kendisine yöneltilen estetik sorusuna, "19-20 yaşındayken burnumu yaptırmıştım. Teknoloji o kadar kötüydü ki, bir ay basket topu gibi gezdim." açıklamasında bulundu.

Burçin Terzioğlu'ndan estetik açıklaması: Bir ay basket topu gibi gezdim - Sayfa 1

Burçin Terzioğlu, 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programına konuk oldu. Terzioğlu, özel hayatından, kariyerine kadar pek çok konu hakkında açıklamalarda bulundu.

"Çocuk oyuncular açsa paramparça oluyorum"

4 yaşında oyunculuğa başladığını belirten Terzioğlu, "Bu kızdan bir şey olur dediler herhalde ki devamı geldi. İşten ziyade oyun gibi geliyordu o zamanlar. Ama gece 02.00'da uykundan uyandırılıp, sahneye bırakıldığında aslında onun bir oyun olmadığını hissediyorsun." dedi.

Terzioğlu, "Çalıştığım sette bir çocuk oyuncu varsa uykusunun geldiğini görüyorsam ya da yemek saatine daha var ama karnının acıktığını görüyorsam paramparça oluyorum." ifadelerini kullandı.

1 6
 
Burçin Terzioğlu'ndan estetik açıklaması: Bir ay basket topu gibi gezdim - Sayfa 2

'Gastronomi okudum'

Yemek yemeyi çok sevdiğini belirten 41 yaşındaki oyuncu, bu yüzden de üniversitede gastronomi bölümünü bitirdiğini söyledi. Terzioğlu, "Kötü yemek sevmem. Mutsuz olurum. İyi yemek seviyorsam, iyi yemek yapmalıyım diye düşündüm. O yüzden de işletme ile beraber gastronomi okudum." dedi.

2 6
 
Burçin Terzioğlu'ndan estetik açıklaması: Bir ay basket topu gibi gezdim - Sayfa 3

"Estetik var: Burnumu yaptırdım"

Kalıcı işler yapmak istediğini ifade eden oyuncu, "İyi işlere imza atmak, unutulmamak ve güzel anılmak istiyorum. Bundan 20 sene sonra da ömrüm yeterse 'iyi oyuncudur, iyi insandır' denilsin istiyorum." diye konuştu.

Estetik yaptırdığını da dile getiren Terzioğlu, "19-20 yaşındayken burnumu yaptırmıştım. Teknoloji o kadar kötüydü ki, bir ay basket topu gibi gezdim." sözleriyle güldürdü.

3 6
 
Burçin Terzioğlu'ndan estetik açıklaması: Bir ay basket topu gibi gezdim - Sayfa 4

"Kinci değilim"

Terzioğlu, "Karmaya inanırım. Ah etmem, beddua etmem. Evren ona yapacağını yapar. 3 gün sonra yapar, 3 sene sonra yapar ama ben görürüm. Dönüp dolaşıp bana gelir diye ah etmem. Hiç kinci değilimdir. Kötü bir şey yaşasak bile bir yerde karşılaştığımızda selam veririm." dedi.

4 6