Aleyna Tilki: Bilim insanı yönümü de göstereceğiz

Bebek'te bir kitapçı çıkışı objektiflere yansıyan Aleyna Tilki gazetecilerin sorularına cevap verdi. Genç popçu, yeni kilibinde bilim insanı yönünü göstereceğini açıkladı.

Aleyna Tilki: Bilim insanı yönümü de göstereceğiz - Sayfa 1

Geçtiğimiz günlerde kas spazmı geçiren ve hastalığının geçtiğini söyleyen Aleyna Tilki yeni klibi hakkında konuştu.

Genç popçu, "Tipik Aleyna Tilki klibi olacak ama bu sefer daha kaliteli. Dünyaya açılan bir proje olduğu için... Klipte bilim insanı yönümü de göstereceğiz. Şimdi bunu dediğim için benimle dalga geçecekler." dedi.

1 8
 
Aleyna Tilki: Bilim insanı yönümü de göstereceğiz - Sayfa 2

Muhabirler, Tilki'ye 'Nasrettin Hoca bana benziyor' açıklamasını sordu. Şarkıcı, "Tarzı bana benziyor. Ben de güldürüyorum ama fıkra değil de bizim jenerasyona göre hikayeler anlatıyorum. Hem de düşündürüyorum. Yeni nesil fıkralar benim twitlerim" yanıtını verdi.

2 8
 
Aleyna Tilki: Bilim insanı yönümü de göstereceğiz - Sayfa 3

Röportajını bitirip aracına binen Aleyna Tilki'nin camını bir çiçekçi çaldı. Tilki uzun süre genç şarkıcıya övgüler yağdırıp para isteyen çiçekçiyi geri çevirmedi.

3 8
 
Aleyna Tilki: Bilim insanı yönümü de göstereceğiz - Sayfa 4

Şoförüne William Shakespeare’ın “Hamlet” kitabını aldırdı ve hediye etti. Çocuğun, “Abla, ben okuma yazma bilmiyorum. Bir dahaki sefere de okula yazdır” demesi karşısında Tilki, gülerek “Keşke herkes birbirine kitap alsa. Ne güzel olur” dedi.

4 8