Armağan Çağlayan'dan 'Huysuz Virjin' açıklaması: Benim için çok zor bir iş

Huysuz Virjin' olarak bilinen usta sanatçı Seyfi Dursunoğlu’nun hayatı film oluyor. Filmin danışmanlığını yapan Armağan Çağlayan, "Senaryoyu yazıyoruz. Benim için çok zor bir iş" , Dursunoğlu'nu kimin oynayacağı ile ilgili ise, "Daha oyuncular düşünülmedi" açıklamasında bulundu.

Armağan Çağlayan'dan 'Huysuz Virjin' açıklaması: Benim için çok zor bir iş - Sayfa 1

'Huysuz Virjin' karakteriyle bir dönem Türk televizyonlarına damgasını vuran Seyfi Dursunoğlu'nun hayatı film oluyor.

Geçtiğimiz yıl 87 yaşında hayatını kaybeden Dursunoğlu'nun filmine danışmanlık yapan Armağan Çağlayan, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

1 7
 
Armağan Çağlayan'dan 'Huysuz Virjin' açıklaması: Benim için çok zor bir iş - Sayfa 2

Ünlü televizyoncu, "Seyfi Bey, dünyada 65 yaşında star olan ilk isim olabilir. Dolayısıyla film nereden başlayacak bilmiyoruz. Gençliği mi, yoksa starlığı mı olacak daha karar veremedik. Oyuncular henüz düşünülmedi ama filmin yönetmeni belli gibi." ifadelerini kullandı.

2 7
 
Armağan Çağlayan'dan 'Huysuz Virjin' açıklaması: Benim için çok zor bir iş - Sayfa 3

Çağlayan, "Seyfi bey ile uzun yıllar çalıştığımdan dolayı benim için zor bir iş. Ünlü olmadan önceki hayatı da yazılıyor. Ünlü olduğu kısım sizin gördüğünüzden daha başka. Eğer iyi yazmayı becerebilirsek iyi bir film çıkacak. Seyfi Bey'in zamanına göre çok cesur ve ilginç bir hayatı var. Ben danışman olarak iyi bir tercihmiyim onu da bilmiyorum. Seyfi Bey ile ilgili korumacı bir tavrım var, ondan da kurtulmam lazım. Ekip bundan nefret ediyor olabilir." şeklinde konuştu.

3 7
 
Armağan Çağlayan'dan 'Huysuz Virjin' açıklaması: Benim için çok zor bir iş - Sayfa 4

Dursunoğlu, röportajlarında birçok kez belirttiği gibi Çağdaş Yaşamı Destekleme Vakfı’na oturduğu Üsküdar’daki evini ve banka hesabında yer alan tüm maddi birikimini bırakmıştı. Dursunoğlu’nun vasiyetine yeğenleri itiraz etmişti. Evren Saydan ve Erhan Saydan konuyu mahkemeye taşıdı. Anadolu Adliyesi Asliye Hukuk Mahkemesi’nde açılan davanın ilk duruşması, bu ay ayında görülecek.

4 7