için kaldı

Aslışah Alkoçlar: Beni de eve kabul etmiyorlar

Aslışah Alkoçlar, önceki gün Sarıyer Küçük Armutlu'da objektiflere yansıdı. Alkoçlar gelen sorular üzerine "Ablamı çok özledim. Onunla görüşemiyoruz. Çok korkuyorlar. Yaklaşık iki aydır hiç evden çıkmadılar. Beni de eve kabul etmiyorlar" dedi.

Aslışah Alkoçlar: Beni de eve kabul etmiyorlar - Sayfa 1

Türk sinemasının usta ismi Hülya Koçyiğit'in torunu Aslışah Alkoçlar, önceki gün Sarıyer Küçük Armutlu'da objektiflere yansıdı.

1 8
 
Aslışah Alkoçlar: Beni de eve kabul etmiyorlar - Sayfa 2

Sağlıklı yaşam mekanını denetlemeye gelen Alkoçlar, koronavirüs salgını nedeniyle dükkanını temmuz ayında açacağını söyledi.

Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Alkoçlar, "Ben şimdi açmıyorum. Hala çok riskli buluyorum. Temmuz'da açacağım. Açmadan önce bir denetim istedim" açıklamasını yaptı.

2 8
 
Aslışah Alkoçlar: Beni de eve kabul etmiyorlar - Sayfa 3

Neslişah Alkoçlar ve eşi Engin Altan Düzyatan'ın pandemi süresince evlerinden çıkmadıklarını söyleyen Alkoçlar, ablasının kendisini evine kabul etmediği dile getirdi.

27 yaşındaki Aslışah Alkoçlar, konuyla ilgili şunları söyledi:

3 8
 
Aslışah Alkoçlar: Beni de eve kabul etmiyorlar - Sayfa 4

Ablamı çok özledim. Onunla görüşemiyoruz. Çok korkuyorlar. Yaklaşık iki aydır hiç evden çıkmadılar. Beni de eve kabul etmiyorlar. Ormanda motosiklet sürüyorum diye sürekli test yaptıyorum ama 'Hayır, gelemezin eve' diyor. Çok özledim onları.

4 8