Didem Soydan: Beni Burak ile hiç göremediniz

Geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda objektiflere takılan model Didem Soydan, muhabirlerin, "Uzun zamandır sizi Burak Bey ile de göremiyoruz" sorusuna cevap verdi. Soydan, "Beni Burak ile hiç göremediniz" açıklamasında bulundu.

Didem Soydan: Beni Burak ile hiç göremediniz - Sayfa 1

 Oyuncu Burak Deniz ile aşk yaşayan model Didem Soydan, önceki akşam Nişantaşı'nda köpeğini gezdirirken objektiflere yansıdı.

Soydan, muhabirlerin, "Nasılsınız? Uzun zamandır sizi Burak Bey ile göremiyoruz" sözleri üzerine, "Beni Burak ile hiç göremediniz" dedi.

1 8
 
Didem Soydan: Beni Burak ile hiç göremediniz - Sayfa 2

Gazetecilerin, "Bir iki kez hastanede görmüştük" demesinin ardından Didem Soydan, "Hayır, bizi hiç yan yana göremediniz ve çekemediniz. İyi akşamlar" ifadelerini kullandı.

36 yaşındaki ünlü model, ardından köpeğini gezdirmeye devam etti.

2 8
 
Didem Soydan: Beni Burak ile hiç göremediniz - Sayfa 3

Soydan, geçtiğimiz aylarda samimi açıklamalarda bulunmuştu.

Didem Soydan, "İngiliz oyuncu Tom Hardy ile aynı asansörde kalmak ister miydin?" sorusuna, "Bir şey itiraf edeceğim. Hayranıyım ama şu an çok aşığım ve gözüm gerçekten de başkasını görmüyor" yanıtını vermişti.

3 8
 
Didem Soydan: Beni Burak ile hiç göremediniz - Sayfa 4

İşte ünlü mankenin diğer açıklamalarından öne çıkan kısımlar:

* Ben modelliği bıraktım ama kimsenin haberi yok.

* Geçenlerde ünlü bir markanın yüzü olmam için teklif geldi, ayı gibi para veriyorlardı. Hem Instagram sayfamı yoruma açmamı istediler, hem de kendi fotoğrafçım ile çalışmamı engellediler. Kabul etmedim.

4 8