için kaldı

Defne Samyeli: Ben ne davalara mağruz kaldım

Kiracı olduğu evin sahibi Yusuf Araz ile mahkemelik olan Defne Samyeli, yeni bir ev aradığını belirterek, "Daha evimi taşımadım. Ben kimsenin hakkını yemek istemem. Ben ne davalara maruz kaldım. Hiçbir zaman boyun eğmedim" ifadelerini kullandı.

Defne Samyeli: Ben ne davalara mağruz kaldım - Sayfa 1

İşadamı Yusuf Araz, 2 yıldır kira borcunu ödemediği iddiasıyla haciz işlemi başlattığı Defne Samyeli’ne açtığı tahliye ve alacak davasını kazanmıştı. Samyeli, 234 bin 671 TL’lik ödemeyi yaptı ve evden tahliyesini erteletmişti.

1 6
 
Defne Samyeli: Ben ne davalara mağruz kaldım - Sayfa 2

Önceki gün Etiler'de görüntülenen Samyeli dava hakkında konuştu.

Samyeli "İsmimi kullanmakla tehdit etmişti. Manevi tazminat davası açmıştım. Ben de 'mahkeme karar versin' dedim ve mahkeme de kararını verdi. Ben de kiramı ödedim." ifadelerini kullandı.

Yeni bir ev aradığını söyleyen Samyeli, "Daha evimi taşımadım. Ben kimsenin hakkını yemek istemem. Ben ne davalara mağruz kaldım. Hiçbir zaman boyun eğmedim" dedi.

"Aşı olacağım"

Samyeli ayrıca, gazetecilerin "Aşı olmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna, "Evet, gerekçeler bana kalsın" yanıtını verdi.

2 6
 
Defne Samyeli: Ben ne davalara mağruz kaldım - Sayfa 3

"Anne olmak benim tercihim değildi"

Samyeli, geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamalarla uzun süre gündemde kalmıştı.

Karantinanın ilk günlerini nasıl değerlendirdiğini anlatan Defne Samyeli, annelik hakkında da konuşmuştu.

Samyeli, "Önce 'En sonunda kendime vakit ayırdım' diye sevindim. Spor, müzik dersleri, şan dersi derken 1,5 ay sonra depresyon başladı, motivasyonum bitti. Pijamalarımla kanepede çekirdek yedim" demişti.

3 6
 
Defne Samyeli: Ben ne davalara mağruz kaldım - Sayfa 4

Eren Talu ile evliliğinden dünyaya gelen kızları Deren ve Derin ile ilgili konuşan Samyeli, şunları söylemişti:

İyi ki genç anne olmuşum. Anne olmak benim tercihim değildi ama beni o kadar değiştirdi ki, bir tarafım 4-5 çocuk daha yapardı. Bizim yaşlarımızda kız arkadaştan alabileceğin her şeyi onlardan alıyorsun.

Sırtımı yaslayabileceğim bir destek olarak, en yakın dostundan alabileceğini onlardan alıyorsun, yeri geldiğinde annelik de yapıyorlar sana aslında.

4 6