Elçin Sangu: Bana da başta hep kötü kadın rolleri geliyordu

Yunus Özdiken, Commun Store’un ilk mağazasının açılışında sevgilisi oyuncu Elçin Sangu'da katıldı. Sangu sorulan bir soru üzerine, "Bana da başta hep kötü kadın rolleri geliyordu. ‘Kızıldan masum çıkmaz’ diye bir algı vardı. Önyargıları kırmak için uğraşıyorum” dedi.

Elçin Sangu:  Bana da başta hep kötü kadın rolleri geliyordu - Sayfa 1

Açılışta soruları yanıtlayan Elçin Sangu, alışveriş konusunda kötü olduğunu söyledi: “Deliler gibi alışveriş yapmak hiç bana göre değil.”

1 5
 
Elçin Sangu:  Bana da başta hep kötü kadın rolleri geliyordu - Sayfa 2

Oyuncu, başrolünde oynadığı dizi için final kararı alınması hakkında da şöyle dedi: “Bu kadar zor zamanlarda insanların özveriyle çalıştığı işlerin hakkı 6 bölüm değil. 6 bölümde bir işin kendini anlatabilmesi mümkün değil. Dolayısıyla orada başka faktörler devreye giriyor.”

2 5
 
Elçin Sangu:  Bana da başta hep kötü kadın rolleri geliyordu - Sayfa 3

Sangu’ya Hazal Kaya’nın “Kilolu kadınlara başrol verilmiyor” sözleri de soruldu. Oyuncu şöyle konuştu:

3 5
 
Elçin Sangu:  Bana da başta hep kötü kadın rolleri geliyordu - Sayfa 4

“Bazen toplumun, bazen de yapımcının baskısıyla oyuncu çirkin olduğuna inandırılmaya çalışılıyor. Psikolojisi bozulan oyuncu yüzüne bir şey yaptırıyor. Sonra da ‘estetikten geçilmiyor’ diyorlar. Herkes güzel, yakışıklı olmak zorunda değil. İşini iyi yapsın yeter. Bana da başta hep kötü kadın rolleri geliyordu. ‘Kızıldan masum çıkmaz’ diye bir algı vardı. Önyargıları kırmak için uğraşıyorum.”

4 5