Ayrılık sebebi yasak aşk mı?

Sosyetenin önemli isimlerinden Derin Mermerci ve Cem Aydın'ın boşanacakları iddia edilmişti. Magazin gündemine damga vuran bu haberin ardından bu boşanmanın sebebinin yasak aşk olduğu öne sürüldü.

Ayrılık sebebi yasak aşk mı?
Son Güncelleme: 28 Kasım 2019 Perşembe 13:25
28 Kasım 2019 Perşembe 13:19

Sosyete kulislerinde ikilinin yasak aşk iddiası yüzünden ayrıldığı konuşuluyor. İddialara göre; ikili Derin Mermerci'nin yaşadığı yasak aşk nedeniyle boşanıyor. Sosyetik güzelin uğruna evliliğini bitirdiği kişi ise Şişli Marriot Otel'in veliahdı Murat Aslan...

Önceki yaz dünyaca ünlü yıldız Lindsay Lohan ile flört eden Murat Aslan, Derin Mermerci ile ne zamandır tanışıyor bilinmiyor ama ikilinin aşkları yaklaşık iki ay önce başladığı da iddia ediliyor. Derin Mermerci'nin, evlilik sözleşmesi imzalattığı Cem Aydın'dan resmen boşanır boşanmaz, Murat Aslan ile el ele ortaya çıkacağı da söylentiler arasında...

Derin Mermerci kimdir?

Derin Mermerci, 28 Nisan 1981 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Babasının adı Mehmet Ata Mermerci, Annesinin adı Ender Mermerci'dir. Yosun ve Tansa adında iki ablası vardır. Sadullah Sefa ve Ahmet Süha Mermerci adında iki amcası vardır. Babası Mehmet Ata Mermerci Türkiye'nin ilk tekstil kuruluşlarından Akfil Tekstil'in sahibidir. Babası 1992 yılında ölünce geriye 100 milyon dolarlık bir miras bıraktı.

Derin Mermerci, İstanbul'da liseyi Saint Joseph lisesinde okudu, bir ara Boston'a gidip bir yıl orada okudu ve tekrar İstanbul'a dönüp Saint Joseph lisesinden mezun oldu. Sonra da Üniversite için tekrar Amerika'ya gider ve Amerika'da Bryant College'da pazarlama okumuştur. Sonra kaydını Paris'e aldırır ve 'Design Marketing' çalışır.

90'ların ortasıyla beraber Ender Mermerci ve üç kızı, cemiyet sayfalarının baş tacı, sosyete dergilerinin rakipsiz kahramanları oldu. Sadece Türkiye değil, Avrupa ve New York sosyetesi de onlardan sorulmaktadır.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar