Yusuf Güney: Astral seyahatle uzaya gittim!

Şarkıcı Yusuf Güney, astral seyahatle uzaya gidip, geldiğini söyledi. Güney, "İki sene önce Ay'da su olduğunu söyledim mesela, NASA daha yeni açıkladı. Mars'ta bildiğiniz yemyeşil bir göl var ve NASA bunu da yeni açıkladı" dedi

Yusuf Güney: Astral seyahatle uzaya gittim! - Sayfa 1

Ünlü şarkıcı Yusuf Güney, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. 'Hayatın Rengi' programına konuk olan Güney, "Uzaya gitme hayalleriniz var mı?" sorusuna verdiği yanıtla dikkat çekti.

1 6
 
Yusuf Güney: Astral seyahatle uzaya gittim! - Sayfa 2

"UZAYA GİTMEYİ BAŞARDIM"

Astral seyahatle uzaya gittiğini söyleyen 36 yaşındaki şarkıcı, "Astral seyahat bilimsel olarak da var. Yani düşünce gücüyle bedenden ruhu ayırıp, zaman kısıtlaması yaşamadan her yere gidebiliyorsunuz. Gezegenler arası da ulaşım sağlayabiliyorsun. Bir süre Astral Seyahat deneyimi yaşadım ve uzaya gitmeyi başardım" dedi.

2 6
 
Yusuf Güney: Astral seyahatle uzaya gittim! - Sayfa 3

"AY'DA SU OLDUĞUNU SÖYLEDİM"

Şarkıcı, sözlerine şu şekilde devam etti:

İki sene önce Ay'da su olduğunu söyledim. Mesela NASA daha yeni açıkladı. Mars'ta bildiğiniz yemyeşil bir göl var ve NASA bunu da yeni açıkladı.

3 6
 
Yusuf Güney: Astral seyahatle uzaya gittim! - Sayfa 4

"NASA BİRÇOK BİLGİYİ BENDEN SONRA AÇIKLIYOR"

"Ay'ın karanlık tarafında bir askeri üs var" diyen Yusuf Güney, "Bunu uzaydaki varlıkların yaptığını söyledim. Onu da yeni açıkladılar. NASA birçok bilgi benden sonra açıklıyor" ifadelerini kullandı.

4 6