için kaldı

Arda Turan: Artık 4 kişilik bir aileyiz, çift forvete döndük

Arda Turan-Aslıhan Doğan çifti ikinci kez anne ve babalık mutluluğunu yaşıyorlar. Maslak'taki bir hastaneden çıkarken görüntülenen Arda Turan,"rtık 4 kişilik bir aileyiz. Çift forvete döndük" dedi.

Arda Turan: Artık 4 kişilik bir aileyiz, çift forvete döndük - Sayfa 1

Asil Aslan Turan'ın doğmasıyla ikinci kez anne ve babalık sevinci yaşayan Arda Turan-Aslıhan Doğan çifti, Maslak'taki bir hastaneden çıkarken görüntülendi.

İkili, kucaklarına aldıkları oğulları ile evlerine gidecekleri sırada duygularını paylaştı.

1 9
 
Arda Turan: Artık 4 kişilik bir aileyiz, çift forvete döndük - Sayfa 2

Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Aslıhan Doğan, "Yaşadığım duygular tarif edilemez benim için. İkinci kez bu duyguyu yaşadım. Çok özel ve çok güzel bir duygu" diye konuştu.

2 9
 
Arda Turan: Artık 4 kişilik bir aileyiz, çift forvete döndük - Sayfa 3

İkinci kez baba olmanın heyecanını yaşayan Arda Turan ise şunları söyledi:

Çok mutluyum, Aslıhan'a teşekkür ettim ama sizlerin aracılığıyla da teşekkür etmiş olayım. Bana tarif edilmez duygular yaşattı, artık 4 kişilik bir aileyiz. Çift forvete döndük. Sizlere de çok teşekkür ediyoruz, bugün de yanımızda oldunuz. Bundan sonra Hamza'da olduğu gibi Asil'de göstermeme, saklama gibi şeyler yok ama kırkı çıkana kadar nazardan çekiniyoruz. Onun dışında hep buralardayız, görüşürüz.

3 9
 
Arda Turan: Artık 4 kişilik bir aileyiz, çift forvete döndük - Sayfa 4

Sağlıklı bir doğum gerçekleştiğini belirten Aslıhan Doğan, "Çok şükür her şey yolunda. 3 kilo 200 gram doğdu. Boyu ise 52 cm. Ağabeyinden biraz daha boylu ve kilolu çıktı" diye konuştu.

4 9