Seren Serengil'in annesinden tepki! Ameliyat olduğunu haber vermemiş

İki kez mide ameliyatı olduktan sonra 46 kiloya kadar düşen ve dumping sendromu yaşayan Seren Serengil'in annesi Nevin Teoman tepki gösterdi. Teoman, kızının geçirdiği ikinci mide ameliyatından haberinin olmadığını dile getirdi.

Seren Serengil'in annesinden tepki! Ameliyat olduğunu haber vermemiş - Sayfa 1

Usta oyuncu ve müzisyen Gönül Yazar, son günlerde sağlık sorunları yaşayan Seren Serengil'in telefonlarına cevap vermemesi sonucu durumunu merak edip, annesi Nevin Teoman'a sordu.

1 7
 
Seren Serengil'in annesinden tepki! Ameliyat olduğunu haber vermemiş - Sayfa 2

Yazar, yeni yılın ilk gününde sosyal medya üzerinden Teoman'a, “Sevgili Nevin yılın ilk günü sağlık mutluluk dilerim. Seren’i çok severim bilirsin. Bana iyi haberini verin ki rahat edeyim. Dün onu izledim telefon açıyor, mesaj atıyorum ulaşamıyorum” mesajını yolladı.

2 7
 
Seren Serengil'in annesinden tepki! Ameliyat olduğunu haber vermemiş - Sayfa 3

Nevin Serengil dostunun bu mesajına verdiği cevap ise şaşırttı. Kızının ikinci ameliyatından haberi olmadığını söyleyen Serengil, “Canım Gönülüm; biliyorsun mide ameliyatı olmuştu, gitmiş bir daha ameliyat olmuş. Sürekli kilo veriyor bu da tehlikeli. Su içmesi, vitamin alması gerekiyor, hiç laf dinlemiyor. Ben çok üzülüyorum ama hiçbir şey yapamıyorum” dedi.

3 7
 
Seren Serengil'in annesinden tepki! Ameliyat olduğunu haber vermemiş - Sayfa 4

Seren Serengil, geçtiğimiz günlerde annesini sosyal medya hesabı üzerinden engellediğini söylemişti. Serengil, "Ben annemi iki ay önce Instagram'da engelledim. Çünkü benim hakkımda yorumlar yapıyorlar sonra da benim sayfamda annemi etiketliyorlar. O da görünce çok üzülüyor ve cevap veriyor, anne işte tutamıyor kendini." demişti.

4 7