Gecede koronavirüs paniği! 9. Fashion TV Moda Ödülleri'nin sahipleri belli oldu

9. Fashion TV Moda Ödülleri, geçtiğimiz akşam Büyükyalı Fişekhane’de düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Gecede koronavirüs paniği! 9. Fashion TV Moda Ödülleri'nin sahipleri belli oldu - Sayfa 1

Sanatçılara ödül veren Fashion TV Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Enis Onat’ın koronavirüslü olduğu dedikodusu, geceye damgasını vurdu. Onat’ın koronavirüse yakalandığı ve henüz karantina süreci bitmeden geceye katıldığı öne sürüldü.

1 8
 
Gecede koronavirüs paniği! 9. Fashion TV Moda Ödülleri'nin sahipleri belli oldu - Sayfa 2

Önceki akşam Büyükyalı Fişekhane’de gerçekleşen tören, moda, televizyon, müzik, sinema, tiyatro, spor ve cemiyet dünyasının ünlü isimlerini bir araya getirdi. Sunuculuğunu Aslı Turanlı’nın üstlendiği gecede, usta oyuncu Nebahat Çehre’nin modacı Rufat İsmayil’le hazırladığı koleksiyonun ilk defilesi de yapıldı. Gecenin ikinci defilesini ise “yılın en iyi çıkış yapan moda tasarımcısı” ödülünü alan genç modacı Yasemin Yılmaz yaptı. Ödül töreni vesilesiyle sağlık çalışanları çocuklarına ve engelli bireylere de eğitim bursu verileceği açıklandı.

2 8
 
Gecede koronavirüs paniği! 9. Fashion TV Moda Ödülleri'nin sahipleri belli oldu - Sayfa 3

Azeri modacı Rufat İsmayil, “yılın en iyi erkek moda tasarımcısı” ödülünü almak üzere sahneye Azerbaycan bayrağıyla çıktı. İsmayil, “Bugün benim iki bayramım var. Biri Azerbaycan’ın büyük kurtuluş zaferi, diğeri de aldığım bu ödül. Benden daha mutlu bir insan daha olamaz” dedi.

3 8
 
Gecede koronavirüs paniği! 9. Fashion TV Moda Ödülleri'nin sahipleri belli oldu - Sayfa 4

Gecede Fashion TV Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Enis Onat’ın koronavirüse yakalandığı öne sürüldü. Gazetecilerin soruları karşısında önce sessiz kalan, ardından “Ben iyileştim” diyen Onat, “Karantina süreci sona erdi mi” sorusunu da “Hastane bana 10 gün verdi” diye yanıtladı. Ödülünü Onat’ın elinden alan Ivana Sert, “Eğer öyleyse hemen karantinaya girerim” dedi.

4 8