için kaldı

Haftanın vizyon filmleri (14 Eylül 2018)

Bu hafta 4'ü yerli 7'si yabancı toplam 11 film Türkiye'deki sinema salonlarında vizyona girdi. İşte 14 Eylül 2018 Cuma günü vizyona giren filmler...

Haftanın vizyon filmleri (14 Eylül 2018) - Sayfa 1

Arnold Schwarzenegger'in ilk defa Orta Amerika ormanları boyunca kendisini ve yoldaşlarını avlayan öldürücü bir uzaylı yaratıkla yüzleşmesinden otuz bir yıl sonrasını konu alan "Predator"; yolu bir kez daha yeryüzüne düşen uzaylıları engellemek ve insanlığı korumak adına mücadeleye girişen bir grup asker ve bilim insanının hikayesini anlatıyor.

1 11
 
Haftanın vizyon filmleri (14 Eylül 2018) - Sayfa 2

Gerilim ve aksiyon türündeki "Mile 22" adlı film, çok gizli bir taktik komuta birimi tarafından desteklenen seçkin bir Amerikan istihbarat subayının, hassas bilgilere sahip gizemli bir polis memurunu yasa dışı yollarla yurt dışına kaçırmaya çalışmasını konu alıyor. Başrollerde ise Mark Wahlberg, Lauren Cohan ve Iko Uwais yer alıyor.

2 11
 
Haftanın vizyon filmleri (14 Eylül 2018) - Sayfa 3

Kamil Çetin'in yönettiği, başrollerini Gizem Karaca Ekmekçi ve Mustafa Mert Koç'un paylaştığı "Organik Aşk"; bir Ege köyüne yerleşmek isteyen genç bir adamla, ailesinin zorla evlendirmeye çalıştığı bir kızın kesişen yolculuğunu konu alıyor.

3 11
 
Haftanın vizyon filmleri (14 Eylül 2018) - Sayfa 4

Andaç Haznedaroğlu'nun senaryosunu yazıp yönettiği "Misafir", Suriye'deki savaşın ardından Avrupa'ya göç etmeye çalışan bir kızın hikayesini beyaz perdeye yansıtacak. Saba Mubarak, Rawan Iskeif, Homam Hout, Şebnem Dönmez ve Yeşim Ceren Bozoğlu'nun oynadığı filmin müzikleri Toygar Işıklı imzası taşıyor.

4 11