için kaldı

Haftanın filmleri (19 Ekim 2018)

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 4'ü yerli, 5'i yabancı toplam 9 film vizyona girdi.

Haftanın filmleri (19 Ekim 2018) - Sayfa 1

Bradley Cooper'ın yazıp yönettiği ve başrolünü Lady Gaga ile birlikte paylaştığı "Bir Yıldız Doğuyor" izleyici ile buluşacak.

Sam Elliott, Dave Chappelle, Anthony Ramos ve Bonnie Somerville gibi isimlerin de rol aldığı filmin senaryosunu Bradley Cooper, Will Fetters ve Eric Roth ile birlikte kaleme aldı.

1 9
 
Haftanın filmleri (19 Ekim 2018) - Sayfa 2

Selcan Özgür ve Onur Ünlü'nün senaryosunu kaleme aldığı, A. Taner Elhan'ın yönettiği "Sevgili Komşum"; her biri kendine has olan insanların yaşadığı bir apartmanda, geçmişinde türlü badireler atlatan bir kadının taşınmasıyla gelişen olaylar anlatılıyor.

Selin Şekerci, Sezin Akbaşoğulları, Selim Bayraktar, Erkan Can, Emre Altuğ, Serap Matyaş, Ozan Bilen ve Ayşen Gruda gibi isimlerin rol aldığı filmin müzikleri Baba Zula, Ayşe Önder ve Ümit Önder imzası taşıyor.

2 9
 
Haftanın filmleri (19 Ekim 2018) - Sayfa 3

Ryan Gosling, Claire Foy, Kyle Chandler, Pablo Schreiber, Ciaran Hinds, Jason Clarke, Ethan Embry, Corey Stoll, Christopher Abbott ve Lukas Haas'ın rol aldığı "Ay'da İlk İnsan" adlı filmin yönetmen koltuğunda Damien Chazelle oturuyor.

Damien Chazelle ile ünlü oyuncu Ryan Gosling'in La La Land'ten sonra ikinci işbirliği olan yapım; 1969 yılında astronot Neil Armstrong'un aya adım atmasıyla sonuçlanan Apollo 11 görevini ve Armstrong'un görev süresince yaşadıklarını merkezine alıyor.

3 9
 
Haftanın filmleri (19 Ekim 2018) - Sayfa 4

Mahmut Fazıl Coşkun'un ikinci kez vizyona girecek olan filmi "Anons", ordudan tasfiye edilmiş dört eski askerin bir gece boyunca süren sıra dışı yolculuğunu odağına alıyor.


4 9