için kaldı

Haftanın filmleri (12 Ekim 2018)

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 1'i yerli 4'ü yabancı toplam 5 film vizyona girdi.

Haftanın filmleri (12 Ekim 2018) - Sayfa 1

Bu hafta "El Royale'de Zor Zamanlar", "Yol Arkadaşım 2",  "Kings", "Uzun Kabus" ve "Mirasçılar" adlı filmler sinemaseverlerle buluşuyor. İşte 12 Ekim 2018 Cuma günü vizyona giren filmler...

1 6
 
Haftanın filmleri (12 Ekim 2018) - Sayfa 2

Drew Godddard'ın yazıp yönettiği, Cynthia Erivo, Jeff Bridges, Dakota Johnson, Jon Hamm, Chris Hemsworth, Cailee Spaeny, Lewis Pullman ve Nick Offerman'ın rol aldığı "El Royale'de Zor Zamanlar" izleyici ile buluşacak.

Gerilim, suç ve gizem karışımı film, Nevada-California sınırındaki El Royale Oteli'nde bir araya gelen 7 gizemli yabancının, gece ilerledikçe ortaya çıkan sırlarının tetiklediği olayları konu ediniyor.

2 6
 
Haftanın filmleri (12 Ekim 2018) - Sayfa 3

Bedran Güzel'in yönettiği, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak'ın başrolleri paylaştığı komedi filmi Yol Arkadaşım'ın devam filmi "Yol Arkadaşım 2", hayallerinin peşinden gitmeye çalışırken hayatın gerçekleriyle karşılaşan iki adamın yaşadığı olaylar etrafında dönüyor.

3 6
 
Haftanın filmleri (12 Ekim 2018) - Sayfa 4

Deniz Gamze Ergüven'in prömiyeri Toronto Uluslararası Film Festivali'nde gerçekleşen filmi Kings'te, bir ailenin kişisel hikayesi siyasal ve toplumsal olaylarla harmanlıyor.

Gerçek bir hikayeye dayanan film, 1991 yılında Rodney King'in aracıyla aşırı hız yaptığı gerekçesiyle durdurulmasının ardından başlayan tartışma sonunda Los Angeles Polis Departmanı polisleri tarafından dövülerek linç edilmesinin akabinde başlayan 1992 Los Angeles direnişini konu ediniyor. Fransa ve Belçika ortak yapımı filmin başrollerinde Halle Berry, Daniel Craig, Lamar Johnson, Rachel Hilson ve Lewis T. Powell oynuyor.

4 6