Bu hafta vizyonda hangi filmler var? (10 Ağustos 2018)

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 3'ü yerli 7'si yabancı toplam 10 film vizyona girecek. bu filmlerden Aile Arasında, ikinci kez vizyona girecek.

Bu hafta vizyonda hangi filmler var? (10 Ağustos 2018) - Sayfa 1

Yaşadığı korkunç bir olaydan sonra her şeyini kaybeden denizci bir subayın, aradan yıllar geçtikten sonra başka görev için çağrılmasını ve denizdeki kurtarma operasyonuna katılmadan önce korkularıyla yüzleşmesini konu alan aksiyon ve bilim kurgu filmi "Meg: Derinlerdeki Dehşet"in başrollerinde Jason Statham, Ruby Rose, Rainn Wilson, Cliff Curtis, Robert Taylor ve Bingbing Li yer alıyor.


1 10
 
Bu hafta vizyonda hangi filmler var? (10 Ağustos 2018) - Sayfa 2

Mila Kunis ve Kate McKinnon'ın başrolleri paylaştığı "Beni Satan Casus", iki yakın arkadaştan birinin, kendisini terk eden sevgilisinin ajan olduğunu keşfetmesiyle ikilinin içine atıldıkları macerayı beyaz perdeye taşıyacak. Filmin yönetmenliğini Susanna Fogel yaptı.

2 10
 
Bu hafta vizyonda hangi filmler var? (10 Ağustos 2018) - Sayfa 3

Dany Boon'un yönettiği ve başrolünü Alice Pol, Michel Blanc Yvan Attal ve Sabine Azema ile paylaştığı "Çılgın Baskın", tehlikeli operasyonlarda görev alan özel time girmeye çalışan bir kadının maceralarını odağına alıyor.

3 10
 
Bu hafta vizyonda hangi filmler var? (10 Ağustos 2018) - Sayfa 4

"Under Electric Clouds"un yönetmeni Alexey German Jr'in dünya prömiyeri Berlin'de yapılan yeni filmi "Dovlatov", Sergei Dovlatov'un hayatından altı günü anlatırken, bu hikaye üzerinden dönemin entelektüel çevresi ve onların Sovyetler Birliği'yle ilişkisinin portresini sunuyor.

4 10