için kaldı

Bakan Varank'tan yerli aşı açıklaması: En az 480 gönüllü aranıyor

Bakan Varank, "TÜBİTAK COVID-19 Türkiye Platformu çatısı altında çalışmaları süren yerli VLP temelli aşının yeni aşaması için en az 480 gönüllü aranıyor" açıklamasında bulundu

Bakan Varank'tan yerli aşı açıklaması: En az 480 gönüllü aranıyor - Sayfa 1

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Covid-19'a karşı geliştirilen ve en yenilikçi aşı yöntemlerinden biri olarak kabul edilen VLP'ye dayalı aşıda insan denemelerinin Faz-2 aşaması yakında başlayacak. TÜBİTAK COVID-19 Türkiye Platformu çatısı altında çalışmaları süren yerli VLP temelli aşının yeni aşaması için en az 480 gönüllü aranıyor" açıklamasında bulundu.

1 20
 
Bakan Varank'tan yerli aşı açıklaması: En az 480 gönüllü aranıyor - Sayfa 2

"GÖNÜLLÜLER ARIYORUZ"

Yeni tip koronavirüse (Covid-19) karşı geliştirilen ve en yenilikçi aşı yöntemlerinden biri olarak kabul edilen virüs benzeri parçacıklara (VLP) dayalı aşıda Faz-1 aşamasının başarıyla tamamlandığını belirterek, "Benim de gönüllüsü olduğum VLP aşısının Faz-2 aşaması için şartları sağlayan gönüllüler arıyoruz. Aşımızın dünyaya şifa olmasını istiyoruz." ifadelerini kullandı.

2 20
 
Bakan Varank'tan yerli aşı açıklaması: En az 480 gönüllü aranıyor - Sayfa 3

Bakan Varank, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, VLP tipi aşının Faz-2 aşaması için çağrıda bulundu.

3 20
 
Bakan Varank'tan yerli aşı açıklaması: En az 480 gönüllü aranıyor - Sayfa 4

Paylaşımında, "En yenilikçi aşı adayımızda Faz-1 aşamasını başarıyla tamamladık. Benim de gönüllüsü olduğum VLP aşısının Faz-2 aşaması için şartları sağlayan gönüllüler arıyoruz" ifadelerine yer veren Varank, aşının tüm dünyaya şifa olmasını istediklerini vurguladı.

4 20