27 Ağustos-2 Eylül 2018 haftalık burç yorumları

Yeni bir haftaya başlamak için kendinizi hazır hissediyor musunuz? Herkesin yaşadığı pazartesi sendromunu yaşamamak için bazı şeyleri önceden kestirmeye ne dersiniz? O halde yeni bir haftaya başlamadan önce 27 Ağustos-2 Eylül 2018 haftalık burç yorumlarınızı hemen okumaya başlayabilirsiniz.

27 Ağustos-2 Eylül 2018 haftalık burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:55
25 Ağustos 2018 Cumartesi 16:47

27 Ağustos-2 Eylül 2018 haftalık burç yorumları

Koç Burcu

İş hayatınızda sabırlı, azimli ve soğukkanlı oluşunuz sizi hedeflerinize yöneltebilir ve kariyer hayatınızın iyi yerlere gelmesini sağlayabilir. Bu hafta azimli olmalı ve kafanızın içinde bir disiplin belirlemelisiniz. İnatçılığı bir kenara bırakarak çevrenizdekilerle uyum içinde olmalısınız.

Boğa Burcu

Bu hafta mesleki hayatınıza katkı sağlamak, çevrenizle olan temasınız, kendinizi farklı alanlarda bilgi sahibi yapmak, araştırmak ve güçlü bir şekilde isteklerinizin peşinden gitmek son derece önemli. Üzerinizde olan olumlu enerji daha iyi çalışmalar yapmanızı sağlayabilir.

İkizler Burcu

İlişkilerinizde yüzeysellikten öte derinlemesine hareket etmelisiniz. Bu hafta kesinlikle düşünmeden hareket etmemelisiniz. İş hayatınızda bazı şeyleri garanti altına almadan ödeyemeyeceğiniz borçların altına girmeyin.

Yengeç Burcu

Sorumluluk sahibi bir partneriniz olmasından kaynaklı olarak ilişkiniz üzerinde bir hakimiyet söz konusu olabilir. Eğer bir ilişkiniz yoksa hayatınıza biri girebilir. Hayatınıza girecek olan kişi statü meraklısı olduğu için biraz sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Aslan Burcu

Bu hafta kararlarınız ve sorumluluklarınız konusunda azimli olmanız gereken bir süreçtesiniz. Siz işlerinizi yerini getirme çabasındayken hayat bunu bir şekilde engelleyebilir. Kimseyle çatışmadan, işinizi ve sorumluluklarınızı bilirseniz bu süreci rahat atlatabilirsiniz.

Başak Burcu

Olaylara aşırı tepki vermeden önce tepkilerinizi tartmanız son derece önemli olabilir. Sonuçta pire için yorgan yakmanın anlamı yok. İlişkinizde mutlu iseniz, ufak tefek sorunları gözünüzde büyütmenizin anlamı da yok.

Terazi Burcu

Dürüst ve düzgün bir şekilde amaçlarınız doğrultusunda hareket etmeniz hayatınızda her şeyi yoluna sokacaktır. Ev satın alma, kiralama, ev içinde çalışma, düzenleme,  onarım gibi işler için planlamada bulunabilirsiniz.

Akrep Burcu

Bu hafta işlerinizi daha kolay bir şekilde organize edebilir ve işlerinizi yoluna koyabilirsiniz. Karşınıza çıkabilecek engelleri, karamsar düşünmeden kararlı bir şekilde yapmanız halinde her türlü güçlüğün üstesinden gelebilirsiniz.

Yay Burcu

İşinizle ilgili ciddi düşüneceğiniz bir sürece girebilirsiniz. Özellikle çalıştığınız yerde düşük bir ücretle çalışıyorsanız bu durum sizi iyice rahatsız etmeye başlayabilir. Bir an evvel buna çözüm bulmak isteyebilirsiniz.

Oğlak Burcu

Bu hafta hem ilişkiniz hem yaşamsal hedefiniz hem de genel olarak kendinizi gayet olumlu bir şekilde yönlendireceğiniz zaman dilimidir. Doğanızda bulunan sabır, kararlılık, disiplin ve sorumluluk özellikleri bu hafta iyice perçinlenebilir.

Kova Burcu

Bu hafta hedeflerinizi tespit etme, düşünme ve amacınıza uygun hareket etme eğiliminde olabilirsiniz. Şimdi durun, düşünün, disiplinli hareket ederek hedefinize odaklanın. Kimsenin ne dediğine bakmayınız.

Balık Burcu

Son zamanlarda yaşadığınız mali sorunların üstesinden gelmek için bu hafta çeşitli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Bu süreçte iş hazırlıkları, hedef belirleme, işinize kilitlenme, ciddi ve sorumluluk çerçevesi içinde hareket etme anlamında gücünüz gayet yüksek.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar