13-19 Ağustos 2018 haftalık burç yorumları-Bu hafta burcunuz size neler sunacak?

Yeni bir haftaya başlamak için kendinizi hazır hissediyor musunuz? Herkesin yaşadığı pazartesi sendromunu yaşamamak için bazı şeyleri önceden kestirmeye ne dersiniz? O halde yeni bir haftaya başlamadan önce 13-19 Ağustos 2018 haftalık burç yorumlarınızı hemen okumaya başlayabilirsiniz.

13-19 Ağustos 2018 haftalık burç yorumları-Bu hafta burcunuz size neler sunacak?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:55
11 Ağustos 2018 Cumartesi 15:36

13-19 AĞUSTOS 2018 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Bu hafta özel yaşamınız ile maddi konular iç içe girebilir. Bu nedenle maddi konular ile özel hayatınızı birbirinden ayırmanız gerekebilir. Parasal konulara fazla takılıyorsunuz bu da ilişkinize olumsuz anlamda zarar veriyor. Hayatınızdaki bazı şeylerin değerini görmekte zorlanabilirsiniz. Bu konulara dikkatinizi vermediğiniz takdirde önemli kırımlımlar yaşanabilir.

BOĞA BURCU

Artık küçük de olsa bir tatil yapmanızın zamanı geldi de geçiyor bile. Size yardım edecek olduğunu düşündüğünüz kişilere karşı dikkatli olmanızda fayda var. Maddi hedefleriniz doğrultusunda ilerlediğinizde bu insanlar size engel oluşturabilir. Aile arasında yaşadığınız küçük kırgınlıklara bir son vermelisiniz. Siz nasıl ailenizden ilgi bekliyorsanız onlarda doğal olarak sizden bir şeyler bekliyor.

İKİZLER BURCU

Duygusal yaşamınızı istediğiniz şekilde ve yönde yürütmek için karşılıklı diyalog içinde olmanız gerekir. Böylece ortak noktalarda uyumu bulabilirsiniz. Son zamanlarda sürekli alışveriş modundasınız. Bundan bir an önce kurtulmalısınız. Bu süreçte tasarruf sizin için her şeyden daha önemli. Aldığınız şey çok önemli değilse almasanız daha iyi olur.

YENGEÇ BURCU

Karşı cinse karşı ilişkileriniz gayet normal bir şekilde ilerlerken partnerinize karşı aynı özveriyi göstermekte zorlanıyorsunuz. Bu konuda biraz daha dikkatli olmanızda fayda var. Bu hafta içsel gelgitler ve kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Sizi fazlasıyla zora sokacak düşüncelerden uzak durmanızda fayda var. Parasal konularda sürekli birilerini bekletiyorsunuz artık ödemelerinizi yapmalısınız. Yakın zamanda güzel haberler sizi bekliyor.

ASLAN BURCU

Bugünlerde sürekli yüzleşmekten kaçtığınız şeyler onların ortadan kalmasını sağlamıyor. Gerçekleri görün ve çözüm yolu bulun. Duygusal dünyanızda mutsuz olmanızın nedeni de bu olabilir. Hayatınızda korktuğunuz şeylerden biri yalnız kalmak. Bu size çoğu zaman yanlış şeyler yaptırıyor. Artık birikim yapmanızın zamanı geldi. Kısa dönemlik yatırımlardan uzak durmanızda fayda var.

BAŞAK BURCU

Bu hafta bazı gerçeklerle yüzleşmek durumunda olabilirsiniz. Beklentilerinizi yüksek ve gerçek tutmaya özen gösterin. Çünkü hayallerinizin gerçek boyutlarda olması sizi mutlu edecek ayrıntılardan biri. Önünüze fırsatmış gibi sunulan parasal getirilere kanmamanız yararınıza olabilir. Bazı fırsatlar başınız beklenmedik işler açabilir.

TERAZİ BURCU

Karşı cinsle kurduğunuz iletişime bu hafta dikkat edin. Tez canlı davranmanız ilişkinize zarar verebilir. Hem çalışma hayatınızın hem de ekonominizin iyi durumda olmasını istiyorsunuz ancak her defasında ters etki yapıyor. Bunun nedenini kendinizde aramalısınız. Attığınız adımlar istediğiniz gibi gitmiyorsa yolunuzu değiştirmelisiniz.

AKREP BURCU

Bu hafta kendinizi öfkeli hissedebilirsiniz ama kime öfkenlendiğinize dikkat edin. İçinde bulunduğunuz ilişki nedeniyle kendinizi sorgulama moduna geçebilirsiniz.  Bu hafta kendinize yönelmenizde fayda var. İstediklerinizi korkmadan dile getirin. Paralarınızı hunharca harcamanız ekonominize ciddi zarar vermek üzere. Kazandıklarınızın bir kısmını zor günleriniz için saklamanızı tavsiye ederiz.

YAY BURCU

Hatalar insanın bir parçasıdır bu nedenle hatalarda hemen sert tepkiler vermekten vazgeçin. Hatayı siz de yapabilirsiniz karşınızdakide.  Bunlar hayatınız boyunca hep devem edecek ve sizi olgunlaştıracaktır. Hayatınızın her döneminde birtakım fırsatlar çıkabilir. Bunları geçici olarak düşünmeyin. Önemli olan bunları görebilmenizdir. Bu dönemde finansal anlamda iyi fırsatlar sunacak bir dönem.

OĞLAK BURCU

Bu hafta ilişki açısından şanslı olabilir. İstediğiniz duygusal ilişki için ideal bir hafta. İç dünyanıza bakarak ilişkinizi yaşamalısınız. Geçmişinizden kurtulmadığınız takdirde yeni ilişkinize olumlu bir süreç geçiremeyebilirsiniz. Geçmişin sizden uzaklaşmasına izin verin. Önünüze gelen fırsatları iyi değerlendirirseniz rahata kavuşabilirsiniz.

KOVA BURCU

Karşılıklı ruhsal değişimleriniz hiç olmadığı kadar ilişkinize zarar veriyor. Maddi beklenti içinde olduğunuz kişilerin sizden bir şeyler almaya çalışmasına şaşırabilirsiniz. Kendinize biraz fazla güvenip yatırımlarınızı buna göre yapmalısınız. Ne olursa olsun kendi çizdiğiniz yoldan ilerleyin. Aile içinde kimse nasıl bir durumun içinde olduğunuzu anlamayabilir. Bu da üzerinizde baskı oluşmasına neden olabilir.

BALIK BURCU

Özel bir ilişki yaşamak istiyorsanız biraz kendinize zaman tanımalı ve karşınızdakinin kendisini size tanıtmasına fırsat vermelisiniz. İkili ilişkilerde bazen hiç olmadığı gibi görünebilirsiniz. Maddi sıkıntılarınızdan kurtulmak için iyi bir haftaya girebilirsiniz. Finansal anlamda yaptığınız yatırımlar anlık mutluluk yaşamanıza zemin hazırlayabilir.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar