11-17 Haziran 2018 haftalık burç yorumları

Yeni bir haftaya başlamak için kendinizi hazır hissediyor musunuz? Herkesin yaşadığı pazartesi sendromunu yaşamak için bazı şeyleri önceden kestirmeye ne dersiniz? O halde yeni bir haftaya başlamadan önce 11-17 Haziran 2018 haftalık burç yorumlarınızı hemen okumaya başlayabilirsiniz.

11-17 Haziran 2018 haftalık burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:53
9 Haziran 2018 Cumartesi 16:35

11-17 HAZİRAN 2018 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Bu hafta özel hayatınızda duygusallık söz konusu olabilir. Duygusal anlamdaki ilişkiniz çok önemli ancak birbirinize tanıyacağınız kişisel özgürlükler ilişkinize fayda sağlayabilir. Çok çalışmanıza rağmen ay sonunu getirememenize şaşırıyorsunuz. Sosyalleşmek adına yaptığınız harcamaları kısmalı ve tasarruf etmelisiniz. Aile içindeki dengeleri dışarıdan birileri bozuyor olabilir, bu konuda gerekli kişileri karşınıza alıp konuşmalısınız. Bedeninize bu kadar acımasız davranmayı bırakın. Yiyip içtiklerinize biraz dikkat etseniz iyi olacak. Bu hafta şansınız umduğunuz kadar uzun sürmeyebilir.

BOĞA BURCU

Özel hayatınızda tam bir fırsat zamanı diyebiliriz. İhtiyacınız olan duygusal iletişimi bu hafta kurabilirsiniz. Ancak her konuda olduğu gibi bu konuda da temkinli olmanızda fayda var. Biraz kendinize bakmanız gerekebilir. Geçmişin etkisinden bir türlü çıkamayışınız ilişkinizi olumsuz yönde etkileyebilir. Maddi açından biraz sıkıntılı bir hafta geçirebilirsiniz. Para mevzuları bu hafta kötüye gidebilir. Biraz tasarruf yaparak durumu kurtarmalısınız. Aile içinde beklemediğiniz birisi sağlık sorunlarıyla baş başa kalabilir. Sürekli yorgunluk hissinizin olması ve uyumak istemenizin nedeni sağlık sorunlarından kaynaklı olmayabilir. Bu hafta insanlar hakkında peşin hüküm vermekten kaçınmalısınız.

İKİZLER BURCU

Bu hafta hem kendinizin hem de partnerinizin sadakatini sorgulama eğilimi içinde olabilirsiniz. Kısacası bu hafta güvensizliğiniz ön planda olabilir ama partnerinize daha fazla güvenmeniz gerekiyor. Kısa süre içinde istediğiniz parayı kazanabilirsiniz ancak yine kısa bir süre sonra elinize geçen bu parayı kaybedebilirsiniz. Bu süre zarfında elinize geçen parayı yatırıma geçirmek iyi bir fikir olabilir. Maddi anlamda kendinizi daha huzurlu hissedebilirsiniz. Aile içinde hak verdiğiniz kişi sizin bazı konularda daha fazla söz hakkı almanıza yardımcı olabilir. Etrafınızda kendinize yakın tuttuğunu birini seçerken dikkatli olmalısınız.

YENGEÇ BURCU

Bu hafta kendi içinize dönme zamanı. İlişkinizin yönetici konumunda olan kişi sizsiniz. Yani ilişkinizi yönlendirecek kişi de sizsiniz. İlişkinizle ilgili küçük ayrıntılara kulak vermeli ve bunun için gayret göstermelisiniz. Bu hafta sizin için finansal bakımdan riskli olabilir. Gelirinizin bir kısmını tasarruf etmeniz sizin için faydalı olabilir. Manevi gibi görünen bir olayın size manevi olarak katkısı büyük olabilir. İşinize olumlu etki katacak kişilerle ilişkilerinizi soğutmayın. Beklenmedik bir konuda olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Bu gelişme ailenizden de olabilir işlerinizle ilgili kaynaklarınızdan da olabilir.

ASLAN BURCU

Karşı cinse karşı doğru bir yaklaşım içindesiniz ancak bu süreçte gönül ilişkilerinizi gözden geçirmenizde fayda var. Bazı konularda kararsızlıklar yaşıyorsunuz. İçsel gel gitleriniz ilişkinizi olumsuz etkileyebilir. Bu hafta kendinize vakit ayırmanızda fayda var. Çalışma hayatınızda ileri adımlar atma niyetindesiniz. Özellikle para kazanma konusunda oldukça hırslısınız. Hedeflerinize bu kadar zor ulaşmanızın nedeni siz olabilirsiniz, biraz planlarınızı gözden geçirmek iyi olabilir. Attığınız adımlar olumlu sonuçlar sunmadıysa olumlulara yönelin. Bu hafta aile içi ilişkilerinizde biraz dikkatli olmanızda fayda var. Mesafelerinizi doğru şekilde belirlemelisiniz. Küçük ayrıntılarla uğraşmayı bırakın ve sorunları çözmeye odaklanın.

BAŞAK BURCU

Maddi imkanlardan birlikte faydalanacağınız iş ortaklarınıza dikkat etmelisiniz. Bu g-hafta içinde bu kişiler ileride iyi paralar kazanmanızın önünü kesebilir. Her ne kadar kötü niyetli olmasalar da düşüncelerine kapılmanız size zarar verebilir. Aile içine giren herkes dostunuz olmayabilir. Bu kişilere özelinizi ve aile sırlarınızı anlatmayın. Bugünlerde alerjik sorunlarının ortaya çıkabilir. Sürekli olarak çevrenizdeki inşalarda hata aramaktan vazgeçin. Çünkü bu aralar gelişigüzel halleriniz olumsuz bir hal alabilir ve hatalarınız nedeniyle cezalanmak zorunda kalabilirsiniz. Yanlış gördüğünüz bir şeyler varsa iletişime geçerek çözmek sizin için daha iyi olabilir. Özellikle size bu konu hakkında size fikirlerini ısrarla kabul ettirmeye çalışanlara karşı dikkatli olmanızda fayda var.

TERAZİ BURCU

Aşk hayatınızda mahremiyet gerektiren bazı konularda ketum olmak durumunda kalabilirsiniz. İlişkiniz hakkında alakası olmayan kişilerin yorumlarından etkileneceğiniz bir hafta olabilir. Dış etkilerin ilişkinize bu kadar müdahale etmelerine izin vermeyin. Hakkınızda konuşulanlardan fazlasıyla etkilenebilirsiniz. Maddi anlamda ilerleyememenizin nedeni sürekli yakınmanızdan kaynaklı olabilir. Aile içinde sorun gördüğünüz şeyler dışarından hiç te önemli görünmeyebilir. Aile içinde birinin size fazladan ihtiyacı olabilir. Hem maddi konularda hem de duygusal konularda kararsızlık yaşayabilirsiniz.  Hayatınızdaki iniş çıkışlar ve duygu yoğunluğu negatif etkilere neden olabilir. Olaylara biraz geriden bakarsanız daha net kararlar alabilirsiniz.

AKREP BURCU

Geçmişte yaşadıklarınızın kafanızı karıştırma ihtimali olan bir döneme giriyorsunuz. Bu hafta hayatınıza sokmak istediğiniz kişilerin ya da hayatınızdaki kişinin geçmişini kurcalamaktan vazgeçin. Geçmişi kurcalamak ne onun ne de sizin hayatınıza olumlu etki eder. Parasal konularda maddiyatınızı arttırmak için yatırımlarınızın yönünü değiştirmek faydalı olabilir. Önünüze gelen yeni fırsatları değerlendirmeniz iyi olabilir. Elinizde mevcut bulunan yatırım araçları zaman içinde değişkenlik gösterebilir. Ailenize ve size çok yakın görünen biri sizi çıkarları adına kullanabilir. Bu konuda duyarlı olmalısınız ve ailenizi sıkıntıya sokacak durumlardan kaçınmalısınız. Bu hafta içerisinde bir gün yakın bulduğunuz biri hiç beklemediğiniz bir çıkış yapabilir.

YAY BURCU

Aşk hayatınızda büyük bir değişim söz konusu olabilir. Bunu aşk hayatınızın bitmesi olarak algılamayın. Aşka bakış açınızın değişmesi anlamında düşünebilirsiniz. Bu süreçte olumsuzluklardan etkilenmemeye ve iç dünyanızdaki gerçek sevgiye yoğunlaşmaya çalışabilirsiniz. Maddi anlamda iyileşmek istiyorsanız bir yerden birikim yapmaya başlıyorsunuz. Yakın zamanda bir yol ayrımına gidebilir ve birikimleriniz konusunda zararlı çıkabilirsiniz. Aile içinde bazı konularda size sorulan soruların altında farklı niyetler olabilir. Kimsenin sizi isteklerinizden vazgeçmesine izin vermeyin. Bu hafta sizin için kırılgan bir zaman dilimi olabilir.

OĞLAK BURCU

İlişkiniz konusunda kendinizi tartma zamanı geldi. Geçmişi unutmak size ve ilişkinize iyi gelebilir. Para bazen kolay kazanılabilen ve kolay kaybedebilen bir şeydir ve insanın moralini bozar. Bu dönemde olumsuzluklara takılmayıp yatırımlarınıza yön vermelisiniz. Böylece ileriki süreçte maddi kaygılarınız en aza inebilir. Aile içinde çıkan sorunları çözmek için olayın gerçek nedenini sorgulamanız gerekir. Bu hafta aileniz için anlayış dönemi olabilir. Bazı öfke durumları söz konusu olabilir bunlar dış etkenlere bağlı olarak gelişebilir. Bu hafta tutarlı olmanız gereken bir hafta. Tutarlı olmadığınız konular ise bu hafta sınavınız olabilir.

KOVA BURCU

Karşı cinsle kurduğunuz iletişiminize dikkat etmenizde fayda var. Duygusal yaşamınızın beraberinde getirdiği etkilere karşı daha dikkatli olmalısınız. Tez canlı yapınız ilişkinizi olumsuz etkileyebilir. Bu konuda biraz skin olun ve bazı şeyleri ağırdan alın. Bu aralar sadece kazanmaya odaklanmak sizi son derece huzursuz ediyor, hatta maddi anlamda iyiye gitmeyi değil bazı fırsatlarınızın önünü kapatıyor. Bu haftayı hayatınızın son günü gibi düşünün ve olumsuzlukları en aza indirin. Hayatın doğal akışında olan iniş çıkışlardan etkilenmemeye çalışın.

BALIK BURCU

Siz sevginiz konusunda kendinize çok hakim olabilirsiniz ancak karşınızdaki kişinin böyle olmaması sizi etkileyebilir. Onunla konuşurken sevgi kelimelerinden çok gerçekçi kelimeler kurun. Çalışma ve para hayatının sürekli değiştiği şu zaman diliminde güvenli bulduğunuz maddi durumunuz ve iş yerinizdeki pozisyonunuz eskisi gibi olmayabilir ve değişiklikler yaşanabilir. Bunlardan olumsuz etkilenmemek için kişisel gelişiminize önem vermelisiniz. Aile içinde kırgınlıklar, kızgınlıklar elbette olabilir ama aile birliktelik gerektirir. Bu nedenle yaşadığınız olayları büyütmekten vazgeçin.  Kırgınlıkları boş verin küskün olduklarınızla barışmaya yönelin.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar