10-16 Eylül 2018 haftası neler yaşayacak? 10-16 2018 haftalık burç yorumları

Bu hafta gökyüzü gündeminin yoğun olduğu bir haftaya başlıyorsunuz. Peki ya 10-16 Eylül 2018 tarihlerinde hangi burcu neler bekliyor?

10-16 Eylül 2018 haftası neler yaşayacak? 10-16 2018 haftalık burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:56
8 Eylül 2018 Cumartesi 16:17

10-16 Eylül 2018 haftası neler yaşayacak?

Koç burcu

Bu hafta maddi konularda bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ortak çalışmalar söz konusu olabilir. Bu hafta cinsel enerji bakımdan da tatmin edici düzeydesiniz. İş hayatınızla ilgili beklediklerinize bu hafta ulaşabilirsiniz.

Boğa burcu

Aşk ve ilişkiler konusunda yeni başlangıçları içine girebilirsiniz. Kendinizi ilişki konusunda oldukça hevesli bulacağınız bir hafta sizi bekliyor. Bu hafta hayattan keyif almak adına hayatınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

İkizler burcu

Gerek ailesel gerekse özel hayatınızda bazı konular gündeme gelebilir v çözmeniz gerekebilir. Bu hafta yatırım yapmak adına girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Ayrıca bazı konularda ailenizin büyük desteğini bulabilirsiniz.

Yengeç burcu

Bu hafta özel hayatınızda oldukça şanslı olabilirsiniz. Bir ilişkiniz yoksa yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Bugünlerde güzelliğiniz ve çekiciliğinizle çevrenizdekileri kolayca etkileyebileceğiniz bir dönemdesiniz.

Aslan burcu

Parasal ve maddi konularda yeni bir döneme başlıyorsunuz. Para kazanmak, gelir elde etmek adına yeni girişimler yapabileceğiniz bir dönemdesiniz. Para ile ilgili güzel gelişmeler olacaktır.

Başak burcu

Bu hafta yeteneklerinizi kolaylıklar sergileyebileceğiniz bir dönemdesiniz. Tam da istediğiniz gibi ön plana çıkabilmenizin önü açılabilir. Hayatınızla ilgili yeni başlangıçları da çok rahat bir şekilde yapacağınız bir dönemdesiniz.

Terazi burcu

Maddi konularla yakından ilgileneceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Para ile ilgili beklediğiniz haberlere bu dönemde ulaşabilirsiniz. Ortaklaşa işlerden de gelir elde edebileceğiniz bir dönemdesiniz. Korkularınızı yenmek için yeni girişimlerde bulunabilirsiniz.

Akrep burcu

Sosyal çevre ve arkadaşlar arasında ön plana çıkmak istiyorsunuz. Yeni arkadaş gruplarına girebilirsiniz. Kariyerinizin ve çalışmalarınızın getirilerini toplamak adına da yeni bir başlangıç yapacağınız bir dönemdesiniz.

Yay burcu

Toplum üzerindeki sorumluluklarınızla ilgili yeni başlangıçlar yapacaksınız. Güneş ve Merkür de burada olduğu için bir terfi gündeme gelebilir. Bir başarı kazanabilirsiniz. Bu dönemde gizli birtakım ilişkiler de gündeme gelebilir.

Oğlak burcu

Hayata bakış açınız değişebilir, bilmediğiniz yeni konuları öğrenebilirsiniz. Bu alanlarda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Arkadaş çevrenizden bir insanla flörtöz bir ilişkiye başlayabilirsiniz.

Kova burcu

Parasal ve maddi konularda başlangıç, girişim yapmak adına yeni bir dönemdesiniz. Başka insanlardan destekler görebilirsiniz. Özellikle para kazanmak adına şanslı olacağınız bir dönemdesiniz. Hayatınızla ilgili özgürleşmek istediğiniz bir dönemdesiniz.

Balık burcu

Bu hafta yeni bir döneme başlayabilirsiniz. Ancak aklınız, fikriniz daha çok karşı taraf odaklı olacaktır. Sosyal medya aracılığı ile tanışacağınız bir insanla yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Yurtdışı seyahatleri gündeme geliyorsa, orada biri ile tanışabilirsiniz.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar