26 Mayıs 2018 günlük burç yorumları-Güncel burç yorumları

Yeni güne umutlu bir başlangıç yapmak, sizi daha iyi hissettirecek yeni kararlar almak ve hayatınızı güzelleştirecek gelişmelere yelken açmak istiyorsanız 26 Mayıs 2018 Cumartesi günlük burç yorumlarınızı azonceoldu.com'dan okumalısınız.

26 Mayıs 2018 günlük burç yorumları-Güncel burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
25 Mayıs 2018 Cuma 17:52

26 MAYIS 2018 CUMARTESİ GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Bugün işleriniz yolunda gidebilir ve maddi anlamda keyfiniz yerine gelebilir. Bütçenizi iyileştirmekle ilgili birtakım aksiyonlar yapabilirsiniz. Normalde çok konuşan biri olmasanız da bugün kendinizi anlatmaktan ayrı bir keyif alacaksınız. Partnerinizi size güzel bir sürprizi var. Anladıysanız da belli etmeyin çünkü çok uğraştı.

BOĞA BURCU

Bugün hayatınızda sağlam koşulları oluşturmak için sizin önemli bir gün olabilir. Bu nedenle girişimde bulunacağınız işlerin koşullarını sağlam temellere oturtmak isteyebilirsiniz. Hem maddi hem de kişisel anlamdaki güvenilirliğinizi arttırmak adına güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

İKİZLER BURCU

Bugün tabiri caizse sizin gününüz. Kurduğunuz bağlantılar hayatınızı fazlasıyla kolaylaştırmaya yetti. Önceleri size hayal gibi gelen bazı durumlar şimdilerde neden olmasın ki moduna geldi. Aşk hayatınız için biraz karışık bir gün olabilir. Son zamanlarda kendinizle çok fazla uğraşıyorsunuz bundan en kısa zamanda vazgeçin.

YENGEÇ BURCU

İş hayatınızdaki yeni gelişmeler nedeniyle çalışmalarınızın maddi yönü bugünün gündeminde yer alabilir. Karşılıklı faydalar sağlayabileceğiniz şeyleri sorgulayacağınız bir gün. Aileniz konusunda bazı kafa karışıklıklarınız mevcut. Mevsim geçişlerinde alerjiniz biraz coşabilir dikkat etmenizde fayda var.

ASLAN BURCU

Hayallerinizi gerçekleştirmenin zamanı artık geldi harekete geçebilirsiniz. Bu girişim atağı için yakın çevrenizden ve ailenizden maddi ve manevi destek almalısınız. Bugün düşüncelerinizde tutarlı, ifadelerinizde de etkileyici bir tavır sergileyebilirseniz hedeflerinize varmanız daha kolay olabilir.

BAŞAK BURCU

Bugün yaşayacağınız bazı koşulları yönetemeyebilirsiniz. Ancak çevrenizdeki bazı kişileri yönlendirme şansına sahip olabilirsiniz. Birlikte işin içinde güven, sadakat ve parasal kazançların olacağı girişimlerde bulunabilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren bir konu hakkında ortak hareket etmek durumunda kalabilirsiniz.

TERAZİ BURCU

Bugün ailesel konularda beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Uzun süredir olmasını istediğiniz maddi ve manevi huzur isteğiniz bugün daha da artabilir. Korkularınızla yüzleşmenize neden olacak gelişmelere bugün açıksınız. Kendince çıkış yolları bulabilmek için iç dünyanıza çekilebilir ve plan yapabilirsiniz.

AKREP BURCU

Bu hafta sonu uzun süredir başlattığınız girişimlerin hazırlıkları içinde olabilirsiniz. Yapacağınız işin maddi boyutuyla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Partnerinizin kişisel nedenlerden dolayı canı çok sıkkın, ona biraz zaman ayırmalısınız. Parasal işler veya sağlığınızla alakalı gelişmeler günün önemli gelişmeleri olabilir.

YAY BURCU

Bu hafta sonunuzu eve ve ailenize vakit ayırmanız iyi olabilir. Özellikle gayrimenkule dair bazı işleri yoluna koymanız gerekebilir. Yoğun iş temposunun arasında kendinize ayıramadığınız zamanı şimdi kullanabilirsiniz. Hatta kısa bir tatil sağlığınıza da iyi gelecektir.

OĞLAK BURCU

Bugünlerde ucu ekonomiye dayanan çalışmalar içinde olabilirsiniz. Borç ve alacaklarınızı gözden geçirip tahsil etmek sizin için yerinde bir karar olabilir. Partnerinize karşı oldukça gerginsiniz ve bu gerginliğiniz aranızı açabilir. Onula açık konuşmanız sorunları çözebilir.

KOVA BURCU

Uzun süredir kendinizi güçlü hissetmenize rağmen motivasyonunuzu aşağıya çeken bazı durumlar söz konusu. İçinizde rekabet duygunuzu körükleyecek bazı gelişmeler yaşanabilir. Kendinizi bugün hedeflerinize ve amaçlarınıza adayabilirsiniz.

BALIK BURCU

Son zamanlarda hayalini kurduğunuz yaşam için çabalarınız olumlu sonuç vermeye başlayacak. Maddi manevi destekleri sizi gruplar içinde, bağlı olduğunuz dernek veya takım çalışmalarında sağlam bir yer edinmenize de olanak sağlayabilir. Bugün stresten uzak durmak yararınıza olabilir.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar