için kaldı

21 Nisan 2018 Cumartesi günlük burç yorumları

Yeni güne umutlu bir başlangıç yapmak, sizi daha iyi hissettirecek yeni kararlar almak ve hayatınızı güzelleştirecek gelişmelere yelken açmak istiyorsanız 21 Nisan 2018 Cumartesi günlük burç yorumlarınızı azonceoldu.com'dan okumalısınız.

21 Nisan 2018 Cumartesi günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
21 Nisan 2018 Cumartesi 09:24

Azonceoldu.com olarak sizler için 21 Nisan 2018 Cumartesi günlük burç yorumlarını derledik. Yeni günde koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık burçlarını neler bekliyor diye merak ediyorsanız günlük burç yorumlarınızı hemen okumalısınız. İşte iş, aşk, sağlık ve para ile ilgili gelişmeleri günlük burç yorumlarınızdan öğrenin.

21 Nisan 2018 Cumartesi günlük burç yorumları

Koç Burcu

Doğanın üzerinize saldığı enerjiden dolayı biraz gerginsiniz. Ne kadar mutlu ve keyifli bir gün geçirmeye çalışsanız da pek mümkün olmayabilir. Bunu aşmak için sevdiğiniz aktivitelere yönelin ve kendinize sevindirici sürprizler yapın. Aile içinde çözmeniz gereken bazı konular var onları sizin çözmeniz bekleniyor. Yaşanan olaylara pratik ve somut çözümler arayışı içinde olacaksınız.

Boğa Burcu

İş yaşamınızda uzun zamandır iyi dönem geçiyordunuz ancak 1-2 gündür yaşadığınız huzursuzluk arkadaşlarınızın dikkatini çekiyor. Her iş bir şekilde yetişir panik yapmanızın anlamı yok. Bu gerginliği hafta sonu bırakın. Bunun için sevdiklerinizle görüşme ayarlayabilirsiniz. Çok ince düşünceleriniz nedeniyle bazı fırsatları kaçırabilirsiniz.  Bulunduğunuz durumu eleştirmekten vazgeçin. Aşk hayatınızda romantik bir gün sizi bekliyor.

İkizler Burcu

Düşüncelerinizi tartıp biçmek bugün olumlu anlamda işe yarayacak. Çevrenizdekileri etkilemek gibi bir niyetiniz olmamasına rağmen bazı konularsa dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. Önünüze gelen sorunlara pratik çözümler getirirseniz olayların seyrini değiştirebilirsiniz. Partnerinizle soğuk bir dönemde geçiyorsunuz ve bundan çok sıkıldınız. Bu durumdan dolayı yıprandınız. Çözüm yolunuz biliyorsunuz o nedenle hemen uygulamaya geçin.

Yengeç Burcu

Bugün ciddi kararlar vermek için ilk adımı atabilirsiniz. Bu karar geleceğinizi büyük şekiller verecek. Bu nedenle tüm detaylara hakim olun ve kendinizi biraz daha düşünün. Duygusal bir boşluk yaşıyorsunuz ancak bunun şuan için zamanı değil. Sabırlı olmayı elden bırakmamalısınız. Baş ağrıları yaşıyorsunuz bunun nedeni aşırı stresli zamanlardan geçiyor olmanız.  Yakın çevrenize karşı tepkili görünmek istemiyorsunuz ancak size yapılan yanlışlara karşı da kendinizi savunmalısınız.

Aslan Burcu

Güven duygusu hissetmek ve bunu çevrenizdekilere karşı da hissettirmek istiyorsunuz. Fırsatlar konusunda ısrarcılığı bir kenara bırakın ve karşınızdakilerin görüşlerine saygı duyun. Arzularınızın peşinde gitmek size keyif verebilir ama bazen geri planda olmak daha iyidir. Sürekli kendi sorunlarınızla uğraşıp stres yaşarken kendinizi bir anda başkalarına yardım ederken bulabilirsiniz. Hafta sonu sizi derinden etkileyecek haberler alabilirsiniz.

Başak Burcu

Çalışkan yönlerinizin ön plana çıkacağı bazı fırsatları yakalayabilirsiniz. Yapacağınız atılımları kendi lehinize çevirmeyi çok iyi biliyorsunuz.  İstediğiniz gibi olmak için biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu görmezden gelmeyin. Partnerinizin çekimser tavırlarıyla karşı karşıya kalabilirsiniz. Hafta sonu kendiniz ve sevdikleriniz için zaman yaratın. Bu sıralar onların da siz ihtiyacı var.

Terazi Burcu

Bugün enerji patlaması yaşayabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınıza sunduğunuz öneriler adeta göz doldurucu nitelikte. Bu size çok mutlu ve başarmış hissettiriyor. Aşk hayatınızda da bununla doğru orantılı olarak aşırı güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Duygusal anlamda oldukça çekimser bir gün geçirebilirsiniz.  Düşünceleriniz değiştirme konusunda son derece inatçı ve sabit olacaksınız. İş yerinizde sistemli davranarak, üstlerinizin üzerinde olumlu etki bırakmanız mümkün.

Akrep Burcu

Uzun süredir içinde bulunduğunuz ilişkinizin bitmesine çok üzülüyorsunuz ama bu durumdayken hayatınızla ilgili sağlıklı kararlar veremiyorsunuz. İlişki durumunuza canınızı sıkmanız sizi sadece üzecektir bu yüzden yaşantınızı tekrar olumlu bir düzene sokmalı ve maddi problemlerinizi güvendiğiniz dostlarınızla paylaşmalısınız. Genel olarak farklı bir gün yaşayacaksınız. Kendinizi sosyal yaşama şimdiden hazırlayın.

Yay Burcu

Zihninizin etkin çalışmasına bugün kendiniz bile şaşırabilirsiniz. Kararlarınızı verirken sakin ve istikrarlı olduğunuzdan emin olun. Bazı konuları dengede tutmanızda fayda var. İş hayatınızdaki bu gidişat aşk hayatınızda da uzun soluklu bir rahatlığı getirecek. Toplumsal anlamdaki hedeflerinizi olumlu bir şekilde ilerliyor. Bazı gizli hırslarınızı gizlemekte zorluk çekebilirsiniz. Detayların ön plana çıkacağı bir gün. Çevrenizi ve kendinizi sorguluyorsunuz.

Oğlak Burcu

Yaratıcılığınızın üst seviyede olduğunu bugün yüzünüze vurulabilir. Sevdiğinizle birlikte sizi çok mutlu edecek aktivite içinde olabilirsiniz. Bu güzel atmosferi bozmamak adına elinizden geleni yapın. Hafta sonu eve iş taşımaktan vazgeçseniz iyi olur. Bugün inatçı tavırlarınızla bazı çevreleri karşınıza alabilirsiniz. Güvensizlikten nefret ediyorsunuz.

Kova Burcu

Son zamanlarda partnerinizle aranızda yaşadığınız sorunlar için ona biraz zaman tanımanız gerekiyor. Onu sıkarak işlerin iyiye gideceğini düşünmeyin. Önemli kararlar almak için önemli günlerden birindesiniz. Doğru karar vermeniz sizin için de iyi olacaktır. Akılcı yaklaşımlar sizi yeni projeler geliştirmeye sevk edecek. Maddi anlamda yaptığınız yatırımlar olumlu anlamda size geri dönüş sağlayacak.

Balık Burcu

Bugün mantığınız ve duygusallığınız bir arada güzel işlere imza atacak. Özellikle duygusal zekanız iş hayatınızda olumlu gelişmelerin yaşanmasını sağlayacak. İş yerinde bu konuda ayrı bir övgü duyabilirsiniz. Bu durumun verdiği haz ile hiç bozmadan aynı çizgide gitmelisiniz. Yeni yatırımlar yapmadan önce tatil fikrini yeniden düşünün, sağlığınıza da iyi gelebilir Enerjinizi daha rahat kullanacağınız ortamları seçmeniz, çevrenizde yanlış yorumlara neden olabiliyor.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar