21 Haziran 2018 Perşembe günlük burç yorumları-Güncel burç yorumları

Yeni güne güzel bir başlangıç yapmak, sizi daha iyi hissettirecek yeni kararlar almak ve hayatınızı güzelleştirecek gelişmelere yelken açmak istiyorsanız 21 Haziran 2018 Perşembe günlük burç yorumlarınızı azonceoldu.com'dan okumalısınız.

21 Haziran 2018 Perşembe günlük burç yorumları-Güncel burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
20 Haziran 2018 Çarşamba 17:41

21 HAZİRAN 2018 PERŞEMBE GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Bugün fiziksel çekiciliğiniz üzerinizde. Sözlerinizle değil de gözlerinizle konuşacağınız bir gün olabilir. Bu nedenle karşı cinsin ilgisiyle karşı karıya kalabilirsiniz. Bugün yolunda gitmeyen ilişkilerinizi ve iletişiminizi düzene sokmak için uygun bir gün.

BOĞA BURCU

Bugün iş hayatınızda etkili girişimlerde bulunarak istediğiniz noktaya ilerleme imkanı bulabilirsiniz. Gün boyu dikkat etmeniz gereken en önemli şey duygularınızla mantığınızı birbirine karıştırmamak. Bu aralar sizi ruhsal bakımdan anlamayan kişiler çıkabilir güçlü olmaya bakın.

İKİZLER BURCU

Özel hayatınızda ben merkezli düşünmek size yanlış kararlar aldırabilir. Bazı şeyler için son pişmanlıklar fayda etmez. Çalışma hayatınızda yaptığınız gereksiz çıkışlar sizi üzebilir. İş yerinizdeki kişilere dikkat edin tartışmalardan uzaklaşın.

YENGEÇ BURCU

Bugün hoyrat davranışlar içinde olmanız zararınıza olabilir. Maddi alandaki sıkıntılarınız için yakın dostlarınızdan ya da ailenizin desteğine ihtiyacınız olabilir. Aşırı duygusal ve iyi niyetli oluşunuzdan kaynaklı olarak maddi sıkıntılar yaşıyor olabilirsiniz.

ASLAN BURCU

Bugün ruhsal bakımdan rahatlamak için enerjinizi arttıracak aktiviteler yapabilir ve dua edebilirsiniz. İşinizle alakalı konularda teklif aldığınız insanlara hemen evet dememenizde fayda var. Size sunulan tekliflerin arkasında farklı şeyler olabilir. İnsanların niyetini iyi anlamalısınız.

BAŞAK BURCU

İş hayatınızdaki gelişmeler sizi bulunduğunuz konumdan daha iyi yerlere taşıyabilir. Çevrenizde güvendiğiniz insanlar dışındakiler için biraz gizliliğinizi korusanız iyi edersiniz. Özel hayatınızda aşkla dolmuş yüreğiniz size güzel duygular yaşatabilir.

TERAZİ BURCU

Bugün sezgileriniz olabildiğince yoğun. Gördüğünüz rüyaları da dikkate alsanız iyi edersiniz. Rüyanızda gördüklerinizi araştırmanız yol gösterici olabilir. Fiziksel çekiciliğinizin arttığı özel günlerden birini yaşıyorsunuz.

AKREP BURCU

Bugün odaklanma sorunu yaşayabilirsiniz. Yaptığınız işle ilgili kendinizi ön planda tutmaya çalışın ve fırsatları değerlendirmeye bakın. Mantıklı düşüneceğiniz bir dönemdesiniz, bu süreçte ben bilirim havasında olmaktan vazgeçseniz iyi edersiniz.

YAY BURCU

Bu aralar sorunlarınız bir türlü bitmek bilmiyor. Hayat akışınızı değiştirmek ve sizi rahatsız eden kişilerden uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Bugün almanız gereken kararlarınızı alın ve artık uygulamaya geçin. Duygusal sorunları çözmek için uygun bir gün olabilir.

OĞLAK BURCU

Bugün olabildiğince cesur olmalısınız. Aksi halde hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Kararlı tutumunuz birçok sorunun üstesinden gelmenizi sağlayabilir. Bitmesi gerekenleri rafa kaldırmanızın ve hayatınıza yeni sayfaların açılması gerektiği bir gün sizi bekliyor.

KOVA BURCU

Hayatınızda netleşen olaylarla ilgili yolunuzu artık daha güçlü ve kararlı bir şekilde çizebilirsiniz. Kendi paranızı kazanıyor konumdayken bir anda çalışan durumuna gelmiş olabilirsiniz anca bugünlerden yeniden toparlanmalar olabilir.

BALIK BURCU

Bugün istediklerinizin yerine gelmemesi üzülmenize neden olabilir. Bazı olaylara gereğinden fazla tepki gösterebilirsiniz. Olayları gerçekçi bir gözle ele almalısınız ve kendinizi olumsuzluklara odaklamamalısınız. Gün boyu abartılı davranışlar içinde olmaktan kaçının.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar