18 Mayıs 2018 Cuma günlük burç yorumları-Güncel burç yorumları

Yeni güne umutlu bir başlangıç yapmak, sizi daha iyi hissettirecek yeni kararlar almak ve hayatınızı güzelleştirecek gelişmelere yelken açmak istiyorsanız 18 Mayıs 2018 Cuma günlük burç yorumlarınızı azonceoldu.com'dan okumalısınız.

18 Mayıs 2018 Cuma günlük burç yorumları-Güncel burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
18 Mayıs 2018 Cuma 09:00

18 MAYIS 2018 GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Bir süredir mantığınızı kullanmakta zorluk çekiyorsunuz. Başınıza buyruk hallerinize bugün fevri hareketleriniz de eklenebilir. Maddi açıdan bazı kafa karışıklıkları yaşıyorsunuz ancak şans sizden yana. Paranızı iyi değerlendirmenizde fayda var. Partnerinizle aranızdaki sorunları çözmek için uygun bir gün değil, ertelemenizde fayda var.

BOĞA BURCU

Bugün adeta enerji patlaması yaşıyorsunuz. Yani güzel bir gün geçireceksiniz. Maddi anlamda güzel gelişmeler de sizi bekliyor olacak. Aile içinde yaşayacağınız sorunlar biraz canınızı sıksanız da partnerinizle geçirdiğiniz dakikalarda bunu önemsemeyeceksiniz. İş hayatınız ile ilgili köklü değişikliklerden bu aralar kaçının.

İKİZLER BURCU

Uzun zamandır başınızda maddi krizleri atlattınız sayılır. Artık rahat bir nefes alabilirsiniz. İletişim konusunda adeta konuşmaktan çekinmeyeceğiniz bir gün. Ancak laflarınızı esirgemeyerek bazı yanlış anlaşılmalara sebebiyet verebilirsiniz. İş ortamında herkes tarafından seviliyorsunuz bunun bozulmasına izin vermeyin.

YENGEÇ BURCU

Duygusallaşmanın doruk noktasına çıktığı günlerden birini yaşıyorsunuz. Bugünü partnerinizle birlikte geçirmek size iyi gelebilir. İş hayatınız bugün yoğun geçebilir ancak pratikliğiniz sayesinde her şeyin üstesinden geleceksiniz. Bu aralar sürekli tavır değişikliği içindesiniz bunlara bir ayar getirmeniz iyi olabilir.

ASLAN BURCU

Son zamanların en yoğun haftasını geçirdiniz ama işinizle ilgili önemli gelişmeler kaydettiniz. Riskli yatırımlara yönelebileceğiniz nadir günlerden birindesiniz. Artık ailenize vakit ayırmanın zamanı geldi. Partnerinizle iyi vakit geçirebileceğiniz bir gün.

BAŞAK BURCU

Son zamanlardaki yoğun çalışmalarınızın takdir edilme zamanı geldi. Çabalarınızın karşılığını bugün alabilirsiniz. Alacağınız teklifleri iyice düşünmeden karar vermeyin. Özel hayatınızda partnerinizle birlikte plan yapma peşinde olabilirsiniz. Güçlü iletişiminizle aşk hayatınızı giderek güzelleştiriyorsunuz. Bu aralar uykusuzluk sorunlarıyla baş başa kalabilirsiniz.

TERAZİ BURCU

Son günlerde kaygılarınızda son derece haklısınız. İşin neticesinde maddi sorunlarınız birikti ve üzerinize baskı oluşturmaya başladı. Sabırlı olursanız ve mantıklı düşünürseniz bunların da üstesinden gelebilirsiniz. Özel hayatınızda bugün karmaşıklık hakim olabilir. Bugün iş yerinizde beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz.

AKREP BURCU

Bütün haftanın biriken sorunları bugün tek tek önünüze gelebilir. İş hayatınızda zorlu bir gün sizi bekliyor. Hafta sonu bile bu konuya kafa yorabilirsiniz. Partneriniz bu konuda sizi rahatlatmak için elinden geleni yapıyor. Onun bu çabasını görmezden gelmezseniz daha iyi olur.

YAY BURCU

Son zamanlarda kendinizi oldukça iyi durumda ve güçlü hissediyorsunuz. İçinizdeki bu duygu sanki tüm dünyayı kontrol altına alabilecekmiş tarzda. Uzak yerlere gitme fikri içinde olabilirsiniz. Yurt dışından gelecek olan bazı haberleriniz var. Eviniz ya da aileniz ile ilgili bazı ani gelişmeler söz konusu. Ani karar vermek durumunda kalabilirsiniz.

OĞLAK BURCU

Maddi anlamda yeterli birikimi yapmamış ve ayağını yorganına göre uzatmamış biri olarak yaşayacağınız olumsuz günler sizi bekliyor. Bu dönemde sağlığınıza dikkat etseniz iyi olur hastalıklara karşı biraz savunmasız kalabilirsiniz. Enerjinizin son derece düşük olduğu bir gün geçirebilirsiniz.

KOVA BURCU

Son birkaç gündür iş hayatınız oldukça karışık. Bugün de o karmaşıklık devam edecek. Bugünlerde aklınız yeterince karışık ve bulanık. Bir de üstüne iş hayatında ortaya çıkacak bazı gelişmeler eklenebilir bugün. Sakin olun ve partnerinizle görüşme ayarlayın. Partneriniz yoksa da en yakın arkadaşınızla dertleşmek iyi gelebilir.

BALIK BURCU

Tüm hafta bekleyip de gelmeyen şansınız bugün dönüyor. İletişiminizin iyi olduğu günlerden birindesiniz. Günlük yapacaklarınız listesinde birtakım aksaklıklarınız olsa da çevrenizin ve yakın dostlarınızın desteği ile tüm olumsuzların üstesinden kolayca gelebileceksiniz.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar