için kaldı

18 Eylül 2018 Salı günlük burç yorumları-Bugün burcunuz sizin için ne yorumluyor?

18 Eylül 2018 Salı günü burcunuzun neler beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız..

18 Eylül 2018 Salı günlük burç yorumları-Bugün burcunuz sizin için ne yorumluyor?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
18 Eylül 2018 Salı 08:48

18 EYLÜL 2018 GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Bugün maddi konularla ilgili güzel gelişmeler yaşanabilir. İş hayatınızı pozitif koşullara taşıyacak kararlar alabilirsiniz. Çalışma hayatınızdaki oteriter kimselerle sorunlar yaşayabilirsiniz.

BOĞA BURCU

Bugün çalışma hayatınızda varolan gerginliklere son verebilirsiniz. Uzun zamandır size tavır alan kişilerle de aranız düzelebilir. Bu aralar maddi sorunlarınıza dikkat etseniz iyi edersiniz.

İKİZLER BURCU

Bugün gerek iş hayatınızla ilgili gerekse özel hayatınızla ilgili sağlam adımlar atabilirsiniz. Son zamanlarda yaşanan tartışmalar sizi hayli üzdü ama artık bunlar da geçiyor.

YENGEÇ BURCU

Çalışma hayatınızla ilgili karar alırken bugün bir kez daha düşünmenizde fayda var. Ani kararlar almak sonradan pişman olmanıza neden olabilir. Bugün güzel haberler alabilirsiniz.

ASLAN BURCU

Maddi anlamda şanslı günlerden birini yaşayabilirsiniz. Önemli kararlar almak için müsait bir gün. Gün içinde uyum içinde giden koşullarınızda bozulmalar olabilir.

BAŞAK BURCU

Güne güzel gelişmelerle birlikte başlayabilirsiniz. İş hayatınızda tüm işleriniz tam istediğiniz gibi ilerleyebilir ve bir küçük yolculuk söz konusu olabilir. Bugün sizi kısıtlayan bazı durumlar karşınıza çıkabilir.

TERAZİ BURCU

Uzun süredir ertelediğiniz sağlık sorunlarınız bugünlerde başınıza sıkıntı yaratabilir. Eğitimle alakalı konularınızda yeni pencereler açmanızda fayda var.

AKREP BURCU

İş hayatınızda yeni teklifle karşı karşıya kalabilirsiniz. Uzun zamandır hayalini kurduğunuz planlarınızı hayata geçirmek için bu iyi bir şans olabilir.

YAY BURCU

Bugün kendinize bile söylemekten çekindiğiniz konularla ilgili karar almanız gerekebilir. İsteklerinin yerine gelmesi için yoğun mücadeleye girebilirsiniz.

OĞLAK BURCU

Bugün yakın çevrenizle ilgili gelişmeler geleceğinizle ilgili bir karar üzerinde etkili olabilir. Gününüz sakin başlasa da ilerleyen saatler hareketli geçebilir.

KOVA BURCU

Bugünlerde yeni bir seyahat söz konusu olabilir. İşinizle ilgili gelişecek bu seyahat aynı zamanda özel hayatınızla ilgili de sizin için olumlu sonuçlar doğurabilir.

BALIK BURCU

Bugün ruhsal olarak kendinizi yorgun ve tedirgin hissedebilirsiniz. Özellikle iş hayatınızda dikkat gerektiren önemli işleri ertelemeniz ya da iş arkadaşlarınızın desteğini istemeniz yerinde olur.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar