17 Nisan 2018 Salı günlük burç yorumları

Yeni güne umutlu bir başlangıç yapmak, sizi daha iyi hissettirecek yeni kararlar almak ve hayatınızı güzelleştirecek gelişmelere yelken açmak istiyorsanız 17 Nisan 2018 Salı günlük burç yorumlarınızı azonceoldu.com'dan okumalısınız.

17 Nisan 2018 Salı günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
16 Nisan 2018 Pazartesi 17:03

Azonceoldu.com olarak sizler için 17 Nisan 2018 Salı günlük burç yorumlarını derledik. Yeni günde koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık burçlarını neler bekliyor diye merak ediyorsanız günlük burç yorumlarınızı hemen okumalısınız. İşte iş, aşk, sağlık ve para ile ilgili gelişmeleri günlük burç yorumlarınızdan öğrenin.

17 Nisan 2018 Salı günlük burç yorumları

Koç Burcu

Aşk hayatınızda çok mutlu ve özel bir gün geçirebilirsiniz. Uzun süredir beklediğiniz o güzel haberi bugün alabilirsiniz. Ancak o konuda olumsu düşünürseniz sonuçları da iyi olacak. İş hayatında bazı engellerle karşılaşabilirsiniz mantığınızla kolay çözebileceğiniz bir şey. Duygularınızın tavan yapacağını hatırlatmak isteriz.  Günün ilk saatlerinde önemsiz gördüğünüz sorunlar gün sonunda başınıza iş açabilir.

Boğa Burcu

Son zamanlarda üzerinizdeki bıkkınlık biraz daha sürebilir. Bazı sorunlar canınızı sıkabilir ancak enerjinizi arttırmanın vakti geldi. Kendinizi güzel şeylere yoğunlaştırmalı ve umutlu yaşama tekrar merhaba demelisiniz. Beklediğiniz para bugün her an gelebilir. Duygularınızın ve mantığınızın çatışacağı bir gündesiniz. Aynı ortamda bulunduğunuz kişilerin negatif davranışları iş verimliliğinizi azaltabilir. Öfkenizi ve hırslarınızı bastırmanızda fayda var.

İkizler Burcu

Bugün arkadaşlarınızla olan sorunların açığa çıkacağı günlerden biri olabilir. Maddi anlamda eliniz güçlenebilir ve birçok konuşa söz sahibi olabilirsiniz. Karşınızdaki dinlemediğiniz takdirde onun da sizi dinlemediğine şahit olacaksınız. Bu konuda sakinleşmeli ve birbirinizi dinlemelisiniz. Hassas ve alınganlığınızın üzerinizde olduğu bir gündesiniz. Girişkenliğinizi birilerinin gözüne sokmanızın anlamı yok. Düşüncelerinizin benimsenmesini istiyor olabilirsiniz ancak bu konuda ısrarcı olmayın.

Yengeç Burcu

Yıllardır çalıştınız çırpındınız iyi yerlere gelmek isteyişinizde çok haklısınız ancak fikirsel olarak iniş çıkışlar yaşayacağınız bir gündeşimiz. Yeni tanıştığınız kişiler üzerinde olumlu etkiler bırakabilirsiniz. Bu sayede hayatınızda daha olumlu gelişmeler yaşanabilir. Ancak duygusallığı bir kenara bırakmanızda fayda var. Amaçlarınız dışındaki harcamaları kontrol altına almalısınız.  Talepleriniz karşısındaki kaynakların yetersiz olduğunun bilincinde olmalısınız.

Aslan Burcu

Kararlı ve özgür ruhlu oluşunuz sizi birçok yönden ön plana atabilecek günlerden birini yaşıyorsunuz. Herkes sizi seviyor aynı zamanda kıskanıyor haberiniz olsun. Bu yüzde kendinize bir kez daha dikkat edin. İş hayatında risk almanız gerekebilir bu yüzden dikkatli olmanız gerekiyor. Spor yapmayı ertelemeseniz daha iyi olacak.  Tutkularınız partnerinizi korkutabilir. Hırsla ve azimle yapmak istediklerinizi daha ileriye taşımalısınız.

Başak Burcu

Birçok işi bir arada yapmanız kendinize olan güveninizi ve motivasyonunuzu arttıracak.  Beraberinde çevrenizle aranız daha da iyi hale gelecek. Yapacağınız aile konuşmasından sonra her şeyin yoluna girdiğini göreceksiniz ancak küçük nazlara takılmayın. Hayatınızda iyi giden şeylere sağlığınızın baltalamasına izin vermek istemiyorsanız sağlığınıza dikkat edin. Bilinçaltı ile öfkenizin açığa çıkacağı bir gündesiniz. Kontrollü davranın ve öfkenizin esiri olmayın.

Terazi Burcu

Bugün mümkün olduğu kadar sizi üzecek konulardan uzak durun. Arkanızdan konuşulan bir takım sözler duyabilir ve kalp kırmaya meyilli hale gelebilirsiniz. Bu konuda üzüleceksiniz ama gerekeni de yapmalısınız. Hassas bir dönemden geçiyorsunuz ve bu da enerjinizi düşürüyor. Bugün biraz kendinize zaman ayırmanızda fayda var. Aranızda inatlaşma yaşadığınız kişiler olmasına rağmen iş temposundan kaynaklı olarak bunlara kulak asmayacaksınız. Finansal konuları bir kez daha gözden geçirmenizde fayda var.

Akrep Burcu

Konulara değişik açılardan bakmak ve hayal gücünüzü konuşturmak için müsait bir gün. Bugün hayal gücünüz konuşacak ve birtakım girişimler içinde olacaksınız. Günün ilerleyen saatlerinde sizi tatmin eden gelişmeler yaşanabilir. Sempatik tavırlarınız hem çevrenizi hem de karşı cinsi etkileyebilir. Kendinize olan güveninizin yükseleceği gün sizi bekliyor. İnatçılığınızla hedeflerinizin aynı doğrultuda ilerlediği bir gündesiniz.

Yay Burcu

Bugün geçmişte yaşadığınız olumsuzlukları hatırlayabilir ve duygularınızı kontrol altına almakta zorlanabilirsiniz. Bu nedenle duygularınız ve düşünceleriniz arasında orantılı bir hesap yapmalısınız. Eğer bunu yapmazsanız gün boyu duygusal yoğunluk yaşayabilirsiniz. İlişkinize ayrı bir özen göstermenin zamanı geldi. Bazı endişe verici şeyler yaşayabilirsiniz ancak bunları partnerinize yansıtmamanızda fayda var.  Bugün farklı ortamlarda bulunabilirsiniz.

Oğlak Burcu

Aile içi konularda bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Geçmişten kalma bazı konular tekrar gündeme gelebilir ve canınızı sıkabilir. Bugün bazı işlerin üstesinden gelemediğiniz duygusuna kapılabilir ve bazı konularda ciddi karar vermeniz gerekebilir. Duygusal anlamda değişim yaşayacağınız bir gündesiniz. İlişki açısından da değişiklikler yaşayabilirsiniz anca moralinizi yüksek tutmanızda fayda var. Yaşamınızdaki bazı değerleri sorgulayabilir ve aşırı isteklerde bulunabilirsiniz.

Kova Burcu

Hem duygunuzun hem de yaratıcılığınızın birleşip sizi başarıya götüreceği bir gündesiniz. İlişkinizin olumlu bir şekilde yürümesi için sizin duygularınızın olumlu yönde olması gerekir. Karşılıklı ilişkilerinizde güç savaşı içindesiniz. İlk adımı sizden bekleyen kişileri yanlış anlamaktan vazgeçin. Çevrenizden gerekli desteği alamadığınız içinizde burukluk yaşayabilirsiniz.

Balık Burcu

Enerjinizin tavan yapacağı bir gündesiniz. Kendinizi daha önce görmediğiniz çalışmaların içinde bulabilirsiniz. Duygusal ve sosyal anlamda değişimler ve gelişmeler yaşayacaksınız. Olumlu gelişmelere merhaba diyeceğiniz bir gündesiniz. Ekonomik anlamda yeni birikimler için karşınıza fırsatlar çıkabilir.  Birlikte çalıştığınız kişiler tarafından yanlış anlaşılabilir ya da onları kırabilirsiniz.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar