için kaldı

17 Mayıs 2018 Perşembe günlük burç yorumları-Güncel burç yorumları

Yeni güne umutlu bir başlangıç yapmak, sizi daha iyi hissettirecek yeni kararlar almak ve hayatınızı güzelleştirecek gelişmelere yelken açmak istiyorsanız 17 Mayıs 2018 Perşembe günlük burç yorumlarınızı azonceoldu.com'dan okumalısınız.

17 Mayıs 2018 Perşembe günlük burç yorumları-Güncel burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
16 Mayıs 2018 Çarşamba 17:37

17 MAYIS 2018 PERŞEMBE GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Partnerinizle yaşadığınız bazı sorunlar geride kaldı ancak bazı davranışlarınızla onu kendinizden uzaklaştırıyorsunuz. Partnerinize kendisini size karşı yükmüş gibi hissettiriyorsunuz. Kendisiyle bu konuyu buğu konuşmalısınız. Planladığınız yatırımlarla ilgili bazı finansal kaynaklar sağlama peşindesiniz. Eğer bu kaynağı elde ederseniz bu iş size çok karlı bir getiri sağlayacak.

BOĞA BURCU

Duygusal anlamdaki enerjiniz size yeni kapıları aralayabilir. Çevrenizdekilerin sözlerine kulak verin ve kabuğunuzdan sıyrılın artık. İş hayatınızdaki yeni gelişmeler sizi daha da çok çalışmaya itebilir. Siz planlı ve disiplinli çalıştıkça bunların da üstesinden geleceksiniz. Önümüzdeki günlerde yaptığınız harcamalarla karşılaşabilir ve bunlarla uğraşabilirsiniz.

İKİZLER BURCU

Çevrenizde mevcut olan bazı ilişkilerinizi yeniden gözden geçirme vakti geldi. Son günlerde biriken alacak verecek meseleleri sizi iş hayatınızda zora sokabilir. Partnerinizle aranızdaki heyecanı sürekli kılmak için elinizden gelen güveni karşılıklı sağlamaya çalışıyorsunuz ancak karşı taraftan bu dönüşü sağlayamamak biraz moralinizi bozuyor. Bunun nedeni siz değilsiniz, karşınızdaki kişi doğru kişi olmayabilir.

YENGEÇ BURCU

Bu aralar sevdiklerinizi ihmal ettiğinizin siz de farkındasınız. Bugünlerde aile içi ziyaretlere önem vermeli ve sık sık onlarla bir araya gelmelisiniz. Yeni bir aşka yelken açabilirsiniz. Ancak iyice tanımadan karar vermeyin ve ona biraz zaman tanıyın. Her şeyin bir anda olmayacağını öğrenin artık. Geçmişte yaşadığınız hayal kırıklıkları unutmayın ve ona göre adım atın.

ASLAN BURCU

Alacağınız bazı haberler üzerinize yeni sorumluluklar yükleyebilir. Yakınlarınız sizin güçlü yapınıza aşırı güveniyor, bu nedenle beklentileri oldukça yüksek. Partnerinizle aranız düzeldi ancak çözemediğiniz başka problemleriniz var. Bu aralar maddi anlamda çok sıkışıksınız, ama bunun böyle olmasının nedeni sizsiniz. Harcamalarınıza dikkat etmezseniz daha da kötü bir hale gelebilirsiniz.

BAŞAK BURCU

Uzun zamandır işe gidip gelmek sizin için külfet haline geldi. Nedenini biliyorsunuz o nedenle en yakın zamanda patronunuzla konuşmaktan çekinmeyin. Aşk hayatınızın yolunda gitmesini istiyorsunuz ancak konuşmayıp sürekli ertelediğiniz bazı konular var. Bunları artık konuşmanın vakti geldi. Elinizdeki mevcut parayı tutumlu olduğunuz sürece uzun süre kullanma fırsatı yakalayabilirsiniz.

TERAZİ BURCU

Kış aylarından uzaklaştıkça sizin de keyfiniz yavaştan yerine geliyor. İş hayatınızdaki başarılar emin olun herkesin dikkatini çekiyor. Aşk hayatınız olması gerektiği gibi gidiyor ancak partnerinizin beklentileri sizden biraz farklı. Arkadaş çevrenizde sevilen birisiniz onlarla vakit geçirmeyi de seviyorsunuz. Bazı yatırım düşünceleriniz var bu düşünceleri artık hayata geçirebilirsiniz.

AKREP BURCU

Aşk hayatınızda bazı sorunlar yaşıyorsunuz ancak bunlar üstesinden gelemeyeceğiniz türden sorunlar değil. Sakin ve anlayışlı olursanız aranızdaki sorunları çözebilirsiniz. İş hayatınızda bazı sorunlar hakim ancak siz onların iş yerinde kalması gerektiğinin mantığındasınız. Aile içinde bazı sorunları sizi fazlasıyla kırabilir ancak bunların gelip geçici olduğunu unutmayın.

YAY BURCU

Bazen insanın her istediği her zaman olmaz. Bu nedenle iş yerinizdeki beklentilerinizin hemen olmaması sizi işten soğutmasın. Sizin de istediklerinizin olacağı zaman elbette gelecek. Partnerinizin sizin sevgi gösterme şeklinizden hiç memnun değil bilesiniz. Ona değişik yöntemlerle yaklaşmalı ve tahmin edemeyeceği sürprizler yapmalısınız. Maddi yatırımlarınız için uygun bir zamanı kollayın. Bu aralar ailenizi oldukça çok ihmal ettiniz onlarla ilgilenmelisiniz.

OĞLAK BURCU

Bir arada iki işi yapmak adeta sizin için. Hem iş hayatınızı hem de eğitim hayatınızı başarı ile yürütüyorsunuz. Bugün aşk hayatınızda bazı yenilikler söz konusu. Partneriniz açısından da olumlu dönüşler alabilirsiniz. Kuruntulu halleriniz sizi sabit düşünmeye zorluyor. Bugün içsel derinlik içinde olabilirsiniz. Bu aralar önemli aşamaların içindesiniz bu nedenle düşünmeden hiçbir şey için karar vermek istemiyorsunuz.

KOVA BURCU

Yakın zamanda sizin için hareketli günler geliyor hazırlıklı olmanızda fayda var. Beklenmediğiniz bir anda birliktelik yaşayıp ruhunuzu iyileştirebilirsiniz. Ailenizle bir araya gelip bazı güzel mutluluklar yaşayabilirsiniz. İşinizle ilgili elde ettiğiniz başarılar bir hayli işinize yarıyor.  Patronlarınız tarafından övülmek size ayrı bir keyif sağlıyor. Bunun karşılığını daha da alacaksınız.

BALIK BURCU

İşlerinizi eve taşımaktan vazgeçin. Zaten sorunlar başınızı ağrıtıyor bir de üstüne yenilerini eklemeyin. Partnerinizin size karşı tavırlarından bazı problemler olduğunu seziyorsunuz ve bu sizi çok üzüyor. Bazı şeyleri ona zorla yaptıramazsınız isterse yapar ancak o nedenle zorlamayın artık. Partnerinize biraz vakit ayırsanız iyi olur.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar