15 Haziran 2018 Cuma günlük burç yorumları-Güncel burç yorumları

Yeni güne güzel bir başlangıç yapmak, sizi daha iyi hissettirecek yeni kararlar almak ve hayatınızı güzelleştirecek gelişmelere yelken açmak istiyorsanız 15 Haziran 2018 Cuma günlük burç yorumlarınızı azonceoldu.com'dan okumalısınız.

15 Haziran 2018 Cuma günlük burç yorumları-Güncel burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:53
14 Haziran 2018 Perşembe 17:49

Koç Burcu

Bugün üzerinde durduğunuz konuları en küçük detaylarına kadar inceleyebilirsiniz. Dikkatli oluşunuz işiniz ve özel ilişkilerinize olumlu olarak yansıyabilir. Partnerinizin fazla duygusal yapısı sizde kafa karışıklığına neden olabilir. Güven sorununuzu daha fazla büyütmeden çözmeniz faydalı olabilir.

Boğa Burcu

Bugün yalnızlık duygunuz almış başını gidiyor. Arkadaşlarınız tarafından anlaşılmadığınızı düşünerek onların kalbini kırabilirsiniz. Geçmişin etkisinde kaldığınızda aşırı karamsarlığa bürünüyorsunuz. Çevreye karşı aşırı yardımlaşma duygusu içinde olabilirsiniz.

İkizler Burcu

Yaptığınız işin karşılığını vermek için hiçbir şekilde taviz vermek istemiyorsunuz. İş disiplini bakımından çevrenizden takdir alıyorsunuz. Bu nedenle çevrenizdekilerin de en az sizin kadar özverili ve emek vererek çalışmasını istiyorsunuz. Son zamanlarda üzerinizde hakim olan öfkeli davranışlarınıza hakim olmalısınız.

Yengeç Burcu

Arkadaşlarınızın size yapacağı sürprizlere karşı hazırlıklı olsanız iyi olur. İş hayatınızı kolaylaştıracak cazip öneriler alabilirsiniz. Bugün karşılaşacağınız kişiler sizi biraz etkileyebilir. Enerjinizi besleyecek gelişmeler olabilir.

Aslan Burcu

Kendinizi sorgulayarak adımlarınızı sağlam bir şekilde atmak için elinizden geleni yapıyorsunuz. Bugün bugüne kadar düşünmediğiniz konular üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Bugün sonuçlar istediğiniz gibi olabilir ve özel bir konuyu ortaya çıkarmayı başarabilirsiniz.

Başak Burcu

Duygusal ruh haliniz ön plana çıkabilir. Bugün sürekli değişim içinde olabilirsiniz. Gün içinde karamsar bir yapıya bürünebilirsiniz. Bugün partnerinize ayrı bir samimilik güdebilirsiniz. Duygularınızda biraz çılgınlık hakim ve bunu ilişkilerinize yansıtıyorsunuz.

Terazi Burcu

Bugün çalıştığınız kişilere karşı öfke duyabilirsiniz. Bazı duygularınızı işlerin kötüye gitmemesi bakımından gizleseniz daha sağlıklı olur. Her şeyin en iyisini bekleyeceğiniz bir gündesiniz. Karşı tarafın inatçı yapısı biraz sinirlerinizi bozuyor.

Akrep Burcu

Derin duygu patlamaları yaşayabilir ve ruhsal denge arayışı içine girebilirsiniz. İçinizde yaşadığınız duyguları dışa vurmaktan çekinen birisiniz. Çevrenize karşı fazla dalgın bir gün sizi bekliyor. Güvenin önemini bildiğiniz için karşı tarafın sizi anlamasını bekliyorsunuz.

Yay Burcu

Kendi bildiğiniz yoldan ilerlemek istiyor ve kimseye ödün vermek istemiyorsunuz. Bugün sosyal ve toplumsal konuları yakından takip ediyorsunuz. Gireceğiniz ortamlarda dikkatli olsanız iyi edersiniz. Duygularınızı çekinmeden ortaya koymanız inatçı yapınızı ortaya çıkarıyor.

Oğlak Burcu

Bugün ısrarcı tavırlarınızı sergileyebilirsiniz. Kendinizi dingin ve yaratıcı şekilde ifade etmeniz daha iyi olabilir. Bugün duygularınız ve mantığınız uyum içinde. Yapacaklarınızı bir plan dahilinde uygulamak istiyorsunuz.

Kova Burcu

Bilinçaltınızda takıntılarınız sizi ele geçirmek üzere. Bugün inatçı ve geleneksel davranışlar içinde oluşunuz herkesi şaşırtıyor ve hayran bırakıyorsunuz. Ortak çalışmalarınızda karşı tarafın da fikirlerinizi dinlemelisiniz.

Balık Burcu

Aşk konusunda çekimser oluşunuz partnerinize farklı şeyler düşündürüyorsunuz.  Bugün aranızda karşılıklı sorgulama söz konusu olabilir. Gizlilik sizi çekici kılabilir fakat olayları olumsuz bir şekil almasına izin vermemeli ve gerekli müdahaleyi zamanında yapmalısınız.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar