için kaldı

15 Ekim 2018 Pazartesi günlük burç yorumları

15 Ekim 2018 Pazartesi günü burcunuzun neler beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız..

15 Ekim 2018 Pazartesi günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
15 Ekim 2018 Pazartesi 08:44

15 EKİM 2018 PAZARTESİ GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Bugün özel hayatınızdaki sorunlar iş hayatınızı etkileyebilir. Partneriniz ilk defa sizin isteklerinizi görmezden gelebilir. Duygusal anlamda daha sakin olmanızda fayda var.

BOĞA BURCU

Çalışma hayatınızla ilgili tedirginlerinizin arttığı bir gün geçirebilirsiniz. Maddi kaygılarınızın daha fazla artmaması için risk oluşturacak durumları ortadan kaldırmalısınız.

İKİZLER BURCU

Bugün tüm gününüz iş yoğunluğu ile geçebilir. Bir yandan da kendinizi işe verememe sıkıntısı yaşayabilirsiniz. Bazı problemler sizi iş yapmaktan soğutabilir.

YENGEÇ BURCU

Üzerinizde hakim olan değişikliklerin açıklamasını partnerinize yapmak durumunda kalabilirsiniz. Aksi halde özel hayatınızda sorunlar ortaya çıkmaya başlayabilir.

ASLAN BURCU

Bugün bazı sıkıntılar baş gösterebilir. İşinizle ilgili çelişkilerinize son vermediğiniz sürece daha da uzun sürece yayılabilir. Özel hayatınızda ise yeni bir döneme giriyorsunuz.

BAŞAK BURCU

Ruhsal açıdan bazı sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Özellikle aşk hayatınızdaki bunalım sizi fazlası ile bunaltabilir. Çalışmalarınızı sürdürebilmeniz için yeni planlamalar yapmanız gerekebilir.

TERAZİ BURCU

Aşk hayatınızdaki enerjiyi bugün biraz kaybedebilirsiniz. Bunun sebebini yakın çevrenizde arasanız da sorun ikinizden kaynaklanıyor. İş şartlarınızın sizin kazançlarınızı ileri götürmede oldukça kısıtlı.

AKREP BURCU

Bugün yaşadıklarınıza çalışma hayatınızda yeni kararlar almanıza neden olabilir. Bu süreci sakin bir şekilde atlatırsanız başarılı olabilirsiniz.

YAY BURCU

İşinizle ilgili sorunları bir kenara bırakıp güne pozitif başlamanın enerjisini yaşamalısınız. Hayata karşılıklı olarak iyi baktığınız taktirde kazançlarınız da aratacaktır.

OĞLAK BURCU

Parasal konularda daha tutumlu olacağınız bir güne başlayabilirsiniz. Tutum yapmadığınız takdirde maddi anlamda fazlasıyla zorlanabilirsiniz. Kendinize ve işinize yatırım yapmayı düşünün.

KOVA BURCU

Bugün çalışma hayatınızda oldukça enerjili bir gün geçirebilirsiniz. Kısacası sorunsuz bir gün sizi bekliyor diyebiliriz. Ailesel krizi çözdüğünüzde özel hayatınızda mükemmele doğru gidebilir.

BALIK BURCU

Özel hayatınızdaki çıkmazlar bugün de sorun haline gelebilir. Partnerimizle ilgili memnuniyetsizlikleri dile getirmezseniz ileride daha büyük sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar