14 Temmuz 2018 Cumartesi günlük burç yorumları

14 Temmuz 2018 Cumartesi günü hayatınıza dair kesitleri azonceoldu.com’da sizler için hazırladığımız burç yorumlarını okuyarak öğrenebilirsiniz.

14 Temmuz 2018 Cumartesi günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
13 Temmuz 2018 Cuma 16:50

KOÇ BURCU

Hayata karşı olumlu düşünceleriniz sayesinde birçok imkan önünüze serilebilir. Bu bakış açısıyla ilerlerseniz pek çok konuya keyifle çözüm bulabilirsiniz. Hayatınızdaki iyi gelişmelerle başarı çıtanızı yukarılara taşıyabilirsiniz.

BOĞA BURCU

Bugün sinirlerinize hakim olmayı başarırsanız iyi edersiniz. Anlık yaşadığınız öfkeler geri dönüşü zor olan hatalar yapmanıza neden olabilir. Hayatınızdaki kişiye sakin davranın ve haksızlık etmeyin. Bugünlerde kredi kartı harcamalarınıza dikkat etseniz iyi edersiniz.

İKİZLER BURCU

Bugün kendi davranışlarınızı sorgulayıp adil yaklaşımlar içinde olabilirsiniz. Adil yaklaşım içinde olmanız sorunlu yönlerinizi düzeltmenizi sağlayabilir ve önemli fırsatları değerlendirme imkanı sunabilir. Siz kendinizi geliştirebilme gücüne sahipsiniz.

YENGEÇ BURCU

Bugün çalışma hayatınızda tüm dikkatleri işinize vermelisiniz. Değişik fikirlerinizin üzerine giderek başarılı bir mücadele yürütebilirsiniz. Yeteneklerinizi ortaya koyabilmek ve saygı kazanmak için ideal günlerden birindesiniz.

ASLAN BURCU

Bugün çalışma hayatınızdaki çıkan sorunları kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Bunun sonucunda stres yaşayıp büyük hatalar yapabilirsiniz. Bazı çalışma arkadaşlarınızın işlerinde daha özverili olmasını isteyebilirsiniz.

BAŞAK BURCU

Bugün iş arkadaşlarınızın tutarlı olmayan davranışlarıyla karşı karşıya kalabilirsiniz. Çıkabilecek tartışmalardan uzak durmaya çalışın. Yaşayabileceğiniz tartışmalar sakin kararlar almanızın önüne geçebilir. Partnerinizle iletişim kurmaya özen göstermelisiniz.

TERAZİ BURCU

Bugün hayatınızda alabileceğiniz en önemli ve kritik iş teklifini alabilirsiniz. Bu teklif karşısında karar vermekte zorlanabilirsiniz. Bugün fiziksel enerjinizle ve uyumunuzla adeta hayranlık uyandırabilirsiniz. Duygusal anlamda da uyum sergileyebilirsiniz.

AKREP BURCU

İş hayatınızda haklarınızı arama moduna girebilirsiniz. Bazı konuların takipçisi olmak durumunda kalabilirsiniz. Uzun bir süredir beklediğiniz zam haberini bugün alabilirsiniz ve yeni bir terfi söz konusu olabilir.

YAY BURCU

Çalışma hayatınızdaki başarı bugün bir kez daha takdir görebilir. İnsanların sizin yeteneklerinizi fark etmesi için olumlu enerji adeta sizinle birlikte. Bugün fiziksel çekiciliğiniz de hayranlık uyandıracak derecede.

OĞLAK BURCU

Bugün gerek iş hayatınızda gerekse çevrenizle ilgili kritik konular gündeme gelebilir. Düşüneceğiniz her konuda sezgilerinizin gücüne odaklanmalısınız. Özel hayatınızda ise gerçeklerden uzaklaşan bir tutum içinde olmaktan vazgeçin.

KOVA BURCU

Karlı sonuçlar getirecek konular içine girebilirsiniz. Uzun zamandır almayı düşündüğünüz mülk ya da yapmayı düşündüğünüz yatırımlar için bugün önemli gelişmeler olabilir. Hayatınıza dair yeni kararlar almanın da artık zamanı geldi sayılır.

BALIK BURCU

Bugün oldukça şaşırtıcı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Güvendiğiniz birkaç kişi nedeniyle hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Bu durum sizi her ne kadar etkilese de bunları iş hayatınıza yansıtmasanız iyi edersiniz.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar