14 Haziran 2018 Perşembe günlük burç yorumları-Güncel burç yorumları

Yeni güne güzel bir başlangıç yapmak, sizi daha iyi hissettirecek yeni kararlar almak ve hayatınızı güzelleştirecek gelişmelere yelken açmak istiyorsanız 14 Haziran 2018 Perşembe günlük burç yorumlarınızı azonceoldu.com'dan okumalısınız.

14 Haziran 2018 Perşembe günlük burç yorumları-Güncel burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:53
14 Haziran 2018 Perşembe 09:50

KOÇ BURCU

Bugün maddi konularda bazı zorluklar yaşayabilirsiniz. Alacaklarınızı tahsil etmekte zorlanabilir ve ödemelerinizi geciktirebilirsiniz. Doğru adımlar atın ve tedbiri elden bırakmayın. Kendinizden çok başkaları için yaptığınız fedakarlıklardan kaynaklı olarak sorunlar yaşayabilirsiniz.

BOĞA BURCU

İş hayatınızda yaşayacağınız olumlu gelişmeler kendinize olan güveninizi arttırabilir. Bu güven eşliğinde akıllı kararlar atabilirseniz kendi şansınızı kendiniz yaratabilir hatta kısa sürede başarı elde edebilirsiniz. Özel hayatınızda bugün partnerinizi yargılar tarzda iletişime geçmekten kaçınsanız iyi edersiniz.

İKİZLER BURCU

Bugün sezgilerinize güvenmeyi denemeniz özel hayatınızda başarılı olmanızı sağlayabilir. Partnerinizin söylediklerini dikkate alırsanız zarar göreceğiniz olayların önüne geçebilirsiniz. Uzun zamandır sık yaşadığınız mide ağrılarınızı önemseyin ve en yakın zamanda doktora görünün.

YENGEÇ BURCU

Bugün otomobilinizle ya da bilgisayarınızla ilgili bazı sıkıntılar ortaya çıkabilir bunu önlemek için bakım yaptırmanızda fayda var. Kredi ödemelerinizde sorun yaşamak istemiyorsanız kontrol etmenizde fayda var. Özel hayatınıza özen göstermeniz maddi ve manevi rahata ermenizi sağlayabilir.

ASLAN BURCU

Bugün ufak çaplı gıda zehirlenmesi yaşayabilirsiniz. O nedenle yediklerinize içtiklerinize dikkat etmenizde fayda var. Aile ilişkilerinizde sorunlar olabilir dikkatli olmalı ve kırıcı olmamalısınız. Özel hayatınızda gelen bir telefonla fazlasıyla şaşırabilir ve duygusal yoğunluk yaşayabilirsiniz.

BAŞAK BURCU

Yak zamana bir yolculuk söz konusu ise ya dikkatli olun ya da mümkünse erteleyin. Bugün enerjiniz tahmininizden de yüksek olabilir. İç sesinizin enerjinizle birleşmesiyle birlikte güzel gelişmeler yaşanabilir hatta partnerinizle iyi vakit geçirebilirsiniz.

TERAZİ BURCU

Bugün yönetici ruhunuz ön plana çıkabilir. Aynı yerde çalıştığınız kişilerle kuracağınız diyaloglar oldukça önemli gelişmelere sebebiyet verebilir. Baskıcı olmayı istemiyorsunuz ama içinde bulunduğunuz durum sizi olumsuz etkiliyor.

AKREP BURCU

Bugün işlerinizle ilgili konularda acele etmemenizde fayda var. Bu konuda çevrenizdekileri dinletin ve fikir alışverişinde bulunun. Üzerinde çalıştığınız proje için acele etmeyin ve biraz zamanın geçmesini bekleyin.

YAY BURCU

İş hayatında yaratıcı yapınızdan dolayı ön plana çıkabilirsiniz. En yakınlarınız sizi her alanda cesaretlendirmek için elinden geleni yapıyor. Hem yoğun hem de kazançlı bir çalışma hayatı sizi bekliyor. İş hayatınızda aktifliği elden bırakmayın ve tüm dikkatinizi işinize odaklayın.

OĞLAK BURCU

Kendinizi iyi hissetmek için bilinçaltınızda biriken öfkeyi bir an önce yenme yoluna gidin. Aksi halde gerginlikleriniz başınıza iş açabilir. Özel yaşamınızda ise aşk tüm güzelliğiyle sizinle olabilir.

KOVA BURCU

Bugün kendinize olan güveninizi tazelerken kontrollü olmanızda fayda var. İş hayatınızda kritik bir gün olabilir. Özel yaşamınızda geçmişte yaşadıklarınızdan yola çıkarak hareket ederseniz daha iyi olur.

BALIK BURCU

Bugün yolculuklardan kaynaklı olarak bazı şanslara sahipsiniz. Beklenmedik yolculuklar önemli fırsatlar kazanmanıza neden olabilir. Özel hayatınızda ise sevgi dolu zamanlara vakit ayırmanızda fayda var.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar