12 Ekim 2018 Cuma günlük burç yorumları

12 Ekim 2018 Cuma günü burcunuzun neler beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız..

12 Ekim 2018 Cuma günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
12 Ekim 2018 Cuma 08:49

12 EKİM 2018 CUMA GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Önemli kişilerle iletişim kurarken dediklerinize dikkat etmeniz önem arz edebilir. Yapamayacaklarınız için kimseye söz vermeyin. Kendinizi bugünlerde gergin ve baskı altına alınmış hissedebilirsiniz.

BOĞA BURCU

Yakın çevrenizde fazlasıyla güvendiğiniz kişilerle ilgili hayal kırıklığına uğratan gerçekler öğrenebilirsiniz. Arkanızdan konuşanlarla bir arada olmak sizi mutsuz edebilir. Seyahate çıkmak için uygun bir zamanı beklemelisiniz.

İKİZLER BURCU

Kariyer hayatınız için beklediğiniz gelişmelerde aksaklıklar yaşanabilir. Önemli görüşmelerinizi ertelemeniz daha iyi olabilir. Geleceğe yönelik projelerinizde arkadaşlarınızı merkeze koymanız planlarınızın zaman almasına neden olabilir.

YENGEÇ BURCU

Yeni iş arayışı olanlar için bugünler oldukça ideal zamanlardan biri. Kariyer hayatınızla ilgili önemli kararlar almanız söz konusu olabilir. Son zamanlarda ailenize karşı fazla ihmalkarsınız biran önce buna son verin.

ASLAN BURCU

Çalışma hayatınızla ilgili yapacağınız görüşmelerin neticesini beklemek biraz zaman alabilir. Yakın çevrenizden biri sizden borç isteyebilir bu konuda bütçenizi düşünmeden hareket etmemelisiniz. Özel hayatınızı bu kadar sorun haline getirmeyin.

BAŞAK BURCU

Bugün ikili ilişkilerinizde bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu durum arkadaşlarınızı ve partnerinizi anlamakta zorluk çekmesine neden olabilir. İletişimsel sorunlar sizi bu aralar fazla gerebilir. Bu aralar söylediklerinize dikkat edin.

TERAZİ BURCU

Geleceğinizle ilgili aldığınız kararlarda değişiklikler yapmak durumunda kalabilirsiniz. İmzalamayı düşündüğünüz işlerin tekrar üzerinden geçmenizde fayda var. Ilımlı halinizi sürdürdüğünüz noktada ilişkinizde her şey yolunda gidebilir.

AKREP BURCU

İşleriniz konusunda titiz yapınız her ne kadar patronunuzun hoşuna gitse de sizi aşırı şekilde yıpratıyor. İşinizle hayatınızı birbirinden ayırmadığınız sürece eleştirilerin hedefinde olabilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren bazı işlerle uğraşabilirsiniz.

YAY BURCU

Aile içinde tartışma yaratacak gelişmeler yaşanabilir. Bu tartışmaların uzamaması için kullandığınız kelimelerde özverili olmalısınız. Özel yaşamınızda partnerinizle ilgili olumlu gelişmeler sizi de olumlu anlamda etkileyebilir.

OĞLAK BURCU

Özel hayatınızda partnerinizle kuracağınız iletişimde fikir ayrılıkları içine düşebilirsiniz. Bu konunun aranızda sorunlara yol açmasına izin vermeseniz iyi edersiniz. Alım satım konularında kararsız kalacağınız bir gün.

KOVA BURCU

Maddi kazanç sağlayacak konularla ilgili olarak hak ettiğinizin fazlasını istememeniz yararınıza olabilir. İşinizle ilgili yapacağınız seyahatlerinizde bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz.

BALIK BURCU

Bugün gündeminizde ekonomik konular olabilir. Birikimlerinizi doğru şekilde yönetmeniz yararınıza olabilir. Sahip olduklarınızı iyi değerlendirmek adına büyüklerinize fikir danışmanızda fayda var. Bugünlerde risk almasanız iyi edersiniz. 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar