12 Ağustos 2018 Pazar günlük burç yorumları

12 Ağustos 2018 Pazar günü burcunuzdan kaynaklı olarak sizleri neler bekliyor dersiniz? İşte gün içinde neler yaşayacağınız hakkında az çok fikir veren burç yorumlarınız azonceoldu.com’da!

12 Ağustos 2018 Pazar günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:55
11 Ağustos 2018 Cumartesi 16:48

KOÇ BURCU

Bugün hareketli bir gün geçirmeyi umut ederken tam tersi ile karşılaşabilirsiniz. Yaptığınız birkaç planın iptal olması modunuzu düşürebilir. Beklediğiniz haberler açısından sonuç olumsuz olabilir. Özel yaşamınızda ise sorunlarınız bugün de sürebilir.

BOĞA BURCU

Bugün işinizle üzerinde çalıştığınız konunun mali boyutu üzerinde çalışmak durumunda kalabilirsiniz. Sabah erken saatlerinde işlerinizi hızlıca bitirebilirseniz tüm gün güzel bir tatil sizi bekleyebilir. Akşam saatlerine doğru duygusal dalgalanmalar yaşayabilirsiniz.

İKİZLER BURCU

Bugün keyfiniz de enerjiniz de bir hayli yerinde. Kısacası son derece neşeli bir gün sizi bekliyor. Sabah saatlerinde işleriniz tam da istediğiniz gibi ilerleyebilir. Hem aşktan hem de parasal konularda bugün şansınız artabilir.

YENGEÇ BURCU

Bugün ailenizle ilgili gayrimenkuller gündeme gelebilir. Tüm gününüzü bu işlere yormak zorunda kalabilirsiniz. Özel hayatınızda yaşadığınız sıkıntılar nedeniyle iç dünyanızda büyük sıkıntılar yaşayabilirsiniz.

ASLAN BURCU

Bugün sosyal bakımdan oldukça aktif olabileceğiniz bir gündesiniz. Gün içinde yapacağınız görüşmeler gayet iyi sonuçlanabilir. Fikirlerinizi açıkça belirtme imkanı bulacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Gün içinde maddi konulardan dolayı aklınıza bazı sorunlar takılabilir.

BAŞAK BURCU

Bugün hem özel hayatınız hem de iş hayatınızda olumlu gelişmeler yaşanabilir. Hatta bu hareketlilik birkaç gün sürebilir. Hayatınızda birçok yenilik ve ilkler sizinle olabilir. Ancak sabah saatlerinde alacağınız bir haber canınızı biraz sıkabilir.

TERAZİ BURCU

Sıkıntı günlerin yavaş yavaş sonuna geliyorsunuz. Özel yaşamınızda çalkantılı dönemlerden sonra her şey düzlüğe çıkıyor. Uzun süredir birlikte olmak istediğiniz kişilerin yanında olmak size ayrı bir huzur verebilir.

AKREP BURCU

Tatil tatil çalışmak size eziyet olsa da yeni fırsatları avantaja çevirebilirsiniz.  Sabah saatlerinde ekonomik sorunlarınızla ilgilenebilirsiniz. Birtakım gelişmeler kontrolünüz dışında gelişmeler yaşanabilir.

YAY BURCU

Uzun zamandır beklediğiniz iş birlikleri gündeme gelebilir ve siz karar vermek durumunda kalabilirsiniz. Ortaklıklar sizin için risk taşıyabilir. Bu nedenle dikkatli olmanızda fayda var. Arkadaş çevrenizden biriyle yakınlaşmalarınız söz konusu olabilir.

OĞLAK BURCU

Bugün sorunluluklarınızın üst üste geleceği bir gün olabilir. Erken saatlerde halletmeniz gereken işleriniz olabilir. Bulunduğunuz konumunuzu koruyacak gelişmeler içinde olabilirsiniz. Akşam saatlerine doğru aklınızı karıştıracak durumlar yaşayabilirsiniz.

KOVA BURCU

Bugün enerjinizi artıracak gelişmeler söz konusu olabilir. Motivasyonunuz yüksek olabilir ve mutluluğunuz artabilir. Hayalci davranmayın yeter. Sağlığınızla ilgili kaygılarınız da yersiz görünüyor.

BALIK BURCU

Bugün ruhunuzu dinleyerek yeni başlangıçlar içine girebilirsiniz. Duygusal anlamda oldukça enerjik bir yapıdasınız. Akşam saatlerinde belirsiz koşullardan dolayı fedakarlığa veya yanılgılı kararlara açıksınız.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar