11 Ekim 2018 Perşembe günlük burç yorumları

11 Ekim 2018 Perşembe günü burcunuzun neler beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız..

11 Ekim 2018 Perşembe günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
11 Ekim 2018 Perşembe 08:48

11 EKİM 2018 PERŞEMBE GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Çalışma hayatınızda beklenmedik kazançlar sağlayabilirsiniz. Bu kazançlar sonrasında ailenizle parasal konularda sorunlar yaşayıp gerginleşebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise karmaşık duygular hakim olabilir. Bazı konularda partnerinizin üzerine gitmek yerine onu anlamaya çalışmak daha doğru olabilir.

BOĞA BURCU

Bugün yaşamınıza dair radikal kararlar alıp bunu uygulamak için çaba gösterebilirsiniz. Kredi kartı harcamalarınıza dikkat etmenizde fayda var. Karar alırken giderlerinizi de hesaba katmayı ihmal etmeyin. Özel hayatınızda ise partnerinizle son derece keyifli anlar sizleri bekliyor.

İKİZLER BURCU

Bugün gerek çalışma hayatınızda gerekse özel hayatınızda yoğun bir gün sizi bekliyor. Bugünkü yorgunluğunuz sağlığınızı olumsuz etkileyebilir. Bazı iş teklifleri alabilirsiniz ancak bunların sağlamlığını kontrol etmelisiniz. Özel hayatınızda ise partnerinizin üzerine gitmek gerginlik yaratabilir.

YENGEÇ BURCU

Girişim atılımlarınızın neticesinde başarılı olabileceğiniz bir gün sizi bekliyor. Çalışma hayatınızda yaşadığınız sıkıntıların beraberinde getirmiş olduğu maddi sıkıntılar ortadan kalkabilir. Özel yaşamınızda ise ani gelişen olaylar canınızın sıkılmasına neden olabilir.

ASLAN BURCU

Bugün parasal konularda işleriniz fazlasıyla kolay sağlanabilir. Bu sayede ödemelerinizi de sorunsuz gerçekleştirebilirsiniz. Bugün bazı konularda gerçekleri ortaya çıkarmak adına ayrı bir çaba gösterebilirsiniz. Bugün özel hayatınızla ilgili de yanlış kararlar almaya meyilli olabilirsiniz.

BAŞAK BURCU

Yakın çevrenizde sevdiğiniz kişilerle bir araya geleceğiniz renkli günlerden biri. Maddi konularla ilgili olarak bazı şeyler için imza atabilirsiniz. Size verilen tüm maddeleri okuyup kabul ettiğinize emin olmalısınız. Yapacağınız ödemelerle alacağınız şeyin karşılığı olup olmadığını kontrol edin.

TERAZİ BURCU

Bugün ailenizin istekleri ve ihtiyaçları karşısında sınırlarınızı zorlamanız an meselesi olabilir. Onların çözüm önerilerinin moralinizi bozmasını istemiyorsanız mantığınızı ortaya koymalısınız. Vereceğiniz her türlü kararda kimseden etkilenmemeniz daha sağlıklı olabilir.

AKREP BURCU

Bugün zekanızı ve özverinizi kullanarak istediğiniz şeyi başarabilirsiniz. İş hayatınızda göstermiş olduğunuz planlı hareketler dikkatlerden kaçmıyor. Hayatınızda biraz eğitim konularına ağırlık verirseniz daha başarılı olabilirsiniz. Özel hayatınızda ise göstermiş olduğunuz ılımlı haller olumlu sonuçlar doğuruyor.

YAY BURCU

Yakın çevrenizde üzerinizde baskı kurmaya çalışan insanlar olabilir onlara bu fırsatı vermeseniz iyi edersiniz. Amaçları sizin haklı olduğunuz konularda haksız duruma düşürmek olabilir. İş hayatınızla ilgili sakinliğinizi korusanız iyi edersiniz. Adımlarınızı her zamankinden daha akılcı atmalısınız.

OĞLAK BURCU

Maddi anlamda pozitif bir gün geçirebilirsiniz. Çalışma hayatınızda aktif bir gün beraberinde beklenmedik kazançlar elde etmenizi sağlayabilir. Özel hayatınızda ise partnerinizle yaşadığınız karışıklıkları çözmek için oldukça etkin bir gün. Bugünlerde mevsimsel yorgunluklarınız sıkıntı yaratabilir.

KOVA BURCU

Bugünlerde iş hayatınızdaki yorgunluk hayatınızın büyük bir bölümünü olumsuz etkileyebilir. Çevrenizdeki bazı kişiler iyi niyetinizi kullanmaya çalışıyor olabilir dikkatli olmanızda fayda var. Özel hayatınızda ise her şeyin yolunda gitmesinin keyfini yaşayabilirsiniz.

BALIK BURCU

İşinizle ilgili başarılarınız sonucunda maddi kazançlar elde etmeniz kaçınılmaz olabilir. Güçlü enerjiniz sayesinde çevrenizdekilerin desteğini alarak ilerleme şansına sahipsiniz. Bugün hem hayal gücünüz hem de sezgileriniz açısından güçlü bir gün. Bugün hislerinizin ışığında adım atabilirsiniz.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar