Zincir marketler ekmek ve sigara satamayacak

TESK Başkanı Palandöken, Ankara Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Genel Kurulu'nda artık zincir marketlerde ekmek ve sigara satılamayacağını açıkladı.

Zincir marketler ekmek ve sigara satamayacak
Son Güncelleme: 10 Ocak 2022 Pazartesi 14:32
10 Ocak 2022 Pazartesi 14:21

Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken, Ankara Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası’nın 27. Olağan Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada zincir marketlere sigara ve ekmek satış yasağı getirileceğini söyledi.

Palandöken, kongrede yaptığı konuşmada, yeni perakende yasasına ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, şu ifadeleri kullandı:

"Getirilecek yasal düzenleme ile zincir marketlerin ekmek ve sigara satabilmesinin önüne geçilecek. Artık sigara ve ekmeği bakkallar satacak. Devletin en üst kademesiyle konuşup, bu meselelerin halliyle ilgili de önemli çalışma yaptık. Biliyorsunuz, Meclis'te yasa. Zincir marketler ekmek ve sigara satamayacak. Bu ürünleri sadece bakkallar satacak."

Ayrıca, kongrede yapılan başkanlık seçimlerinde 681 delegenin oyunu alan Palandöken, yeniden Ankara Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası'nın başkanlığına seçildi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar