için kaldı

Yusuf Yazıcı La Liga’ya gidiyor

Trabzonspor'un genç oyuncusu Yusuf Yazıcı, İspanyol ekibi Real Sociedad'a transfer oluyor. Real Sociedad, bu transfer için Trabzonspor'a 13 milyon euro (83 milyon TL) bonservis bedeli ödeyecek.

Yusuf Yazıcı La Liga’ya gidiyor - Sayfa 1

Kulüplerin transfer çalışmaları devam ediyor. Transfer döneminin en çok konuşulan isimlerinden birisi olan Yusuf Yazıcı, yuvadan uçuyor. 

1 19
 
Yusuf Yazıcı La Liga’ya gidiyor - Sayfa 2

Geçtiğimiz sezon gösterdiği performansın ardından milli takıma kadar yükselen ve Avrupa'nın devlerini peşine takan Yusuf Yazıcı için Trabzonspor, İspanyol ekibi Real Sociedad ile anlaşmaya vardı.

2 19
 
Yusuf Yazıcı La Liga’ya gidiyor - Sayfa 3

83 MİLYON! TARİHE GEÇECEK

İspanyol ekibi Real Sociedad, Yusuf Yazıcı için Bordo Mavili ekibe 13 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Trabzonspor ayrıca sonraki Yusuf'un bir sonraki satışından yüzde 25 pay alacak. 

3 19
 
Yusuf Yazıcı La Liga’ya gidiyor - Sayfa 4

83 milyon TL kazandırarak Trabzonspor'dan ayrılacak olan Yusuf, Gökdeniz Karadeniz'e ait bonservis rekorunu da kırmış olacak. Böylece Yusuf, 2007-2008 sezonunda Rus ekibi Rubin Kazan'a 8.7 milyon euro'ya transfer olan Gökdeniz'den bayrağı alacak ve Trabzonspor'a en çok para kazandırarak transfer olan oyuncu olacak.

4 19