Akşener'den aşı eleştirisi: Yunanistan kadar bile aşı satın alamayan bir iktidar

Meral Akşener, "Yunanistan kadar bile aşı satın alamayan bir iktidar. İsrail’in aşıladığı kadar vatandaşını bile aşılayamayan bir yönetim anlayışı" dedi

Akşener'den aşı eleştirisi: Yunanistan kadar bile aşı satın alamayan bir iktidar - Sayfa 1

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin grup toplantısında konuştu.

1 10
 
Akşener'den aşı eleştirisi: Yunanistan kadar bile aşı satın alamayan bir iktidar - Sayfa 2

“Sözlerime, Yunanistan Başbakanı Miçotakis’in, Güney Kıbrıs Rum Kesimi ziyaretindeki sözlerine değinerek başlamak istiyorum” diyen Akşener, “Kendisi dedi ki; ‘Stratejik hedefimiz, Ada'daki Türk işgalini sona erdirmek.’ Beyefendinin, Yunanlı popülist politikacılara özgü bu çıkışı, esasında çok da şaşırtıcı değil. Bunların nicesi geldi geçti… Asıl önemli olan, bizim muhteremlerin ne diyeceği. Ben yine de bu konuda gerekeni söylemek istiyorum. Sayın Başbakan; Siz bir türlü kabullenemeseniz de, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, müstakil bir devlettir. Haddinizi bilin. Biz sizin o stratejik hedeflerinizi, Megali Idea’larınızı, Enosis’lerinizi daha önce çok gördük” dedi.

2 10
 
Akşener'den aşı eleştirisi: Yunanistan kadar bile aşı satın alamayan bir iktidar - Sayfa 3

İYİ Parti lideri Akşener, “Bu iş böyle gitmez, Sayın Erdoğan. Seni o makamlara getiren milletimizin sesini duyacaksın. Pazarda, markette, hesabın içinden çıkamayan analarımızı göreceksin. İşsizliğin pençesinde, günü kurtarmanın telaşındaki çaresizlerimizi dinleyeceksin. Çok zor değil; yönettiğin Türkiye’nin acı gerçeğini, artık anlayacaksın. Yani aslında işini yapacaksın. Ya işini yapacaksın ya da ilk sandıkta çekip gideceksin” diye konuştu.

3 10
 
Akşener'den aşı eleştirisi: Yunanistan kadar bile aşı satın alamayan bir iktidar - Sayfa 4

kşener sözlerini şöyle sürdürdü:

“Türkiye çaresiz değil, milletimiz çözümsüz değil. Biz varız. Sen anlamasan da; ben, adliyede yolumu kesip, “Akşam ne yemek yapacağımı bilmiyorum” diyen annenin ıstırabını anlıyorum. Sen dinlemesen de; ben, Sakarya’da yanıma koşan, işletmeci kardeşimin feryadını duyuyorum. Sen umursamasan da; ben, Hendek’te, üç çocuğu da işsiz olan emekli babanın, yüreğindeki sızıyı dindirmek için çalışıyorum. Gerçekler ayyuka çıktı. Mızrak artık çuvala sığmıyor Sayın Erdoğan. Sen farkında olmasan da milletimizin sana ayırdığı sürenin artık sonuna geliyoruz.

4 10