için kaldı

Yüksek ses cinayeti!

Gaziantep’te eşi ve çocuklarıyla beraber parkta oturan Ersin Öznişastacı, komşusu Ahmet Çetinkaya tarafından "çok yüksek ses çıkartıyorsun" diye kurşun yağmuruna tutuldu. Olayda Ersin Öznişastacı hayatını kaybederken, yaralanan eşi tedavi altına alındı

Yüksek ses cinayeti!
Son Güncelleme: 3 Eylül 2019 Salı 12:50
3 Eylül 2019 Salı 12:48

Gaziantep'in Şahinbey ilçesi Şehreküstü Parkı'nda dün gece akılalmaz bir cinayet meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ersin Öznişastacı eşi ve iki çocuğunu alarak parka oturmak için gitti.

Müzik sesinden rahatsız olan komşuları Ahmet Çetinkaya, parkta Ersin Öznişastacı’nın yanına gelerek sözlü tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

Koca öldü, kadın yaralı

Ahmet Çetinkaya evden getirdiği tabanca ile çifte ateş etti. Ersin Öznişastacı ve eşi Aynur Öznişastacı tabancadan çıkan kurşunlarla yaralandı. Yaralanan çift Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ersin Öznişastacı doktorların tüm müdahalelerine kurtarılamayarak hayatını kaybederken, bacağına 2 kurşun isabet eden eşi Aynur Öznişastacı’nın ise durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Katil zanlısı gözaltına alındı

Cenaze otopsi için Gaziantep Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Burada yapılan otopsinin ardından Öznişastacı'nın cenazesi Yeşilkent Mezarlığı'nda toprağa verilmek üzere aileye teslim edildi. Çifte ateş eden Ahmet Çetinkaya, polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

"Biz parkta oturuyorduk"

Ölen Ersin Öznişastacı’nın eşi Aynur Öznişastacı, “Eşim ve çocuklarımla beraber parkta oturuyorduk. Sonra bir adam geldi önce eşime sonra da bana ateş etti” diye konuştu.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar