Yıldırım’dan ortak yayın açıklaması: Söyleyeceklerimizi söyledik, söyleyemediklerimiz de oldu

AK Parti'nin İstanbul adayı Binali Yıldırım, CHP’nin adayı Ekrem İmamoğlu ile katıldığı ortak yayını değerlendirdi.

Yıldırım’dan ortak yayın açıklaması: Söyleyeceklerimizi söyledik, söyleyemediklerimiz de oldu
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:04
17 Haziran 2019 Pazartesi 15:34

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Binali Yıldırım İstanbul'da basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

“Eldeki imkanlarla yayının formatını bozmadan düşüncelerimizi adaylar olarak İstanbullularla paylaşmaya çalıştık. Yayının ne getirdiği ne götürdüğü konusu İstanbullunun takdiridir. Fazla bunun üzerine yorum yapmak doğru olmaz.

Yayın öncesi bir nikahta sayın Cumhurbaşkanımızla bir araya geldik. Yayınla ilgili bir konuşmamız olmadı. Böyle bir ihtiyaç da yoktu. Sonrasında da telefonla konuştuk. Hayırlı olsun dedi, tebrik etti fazla bir yorum yapmadı.

Yayındaki süreler vs. hakkında bu iş bitti arkadaşlar. Çıktık söyleyeceklerimizi söyledik. Söyleyemediklerimiz de oldu.  Herkes izledi, değerlendirdi, yorumladı. Gördüğüm kadarıyla enine boyuna değerlendiriliyor. Vatandaşlar da dinliyorlar. Pazar günü kararlarını verecekler. Ben istiyorum ki İstanbul geleceğini ilgilendiren bu konuda sandığa gitmek suretiyle bu demokratik hakkını kullansın. İzliyoruz ki bugüne kadar ülkemizde nasıl işlere imza attıksa bundan sonra İstanbul için samimiyetle, gayretle, edindiğimiz tecrübeyle çalışmaya devam edeceğiz.

"İstanbul'un geleceği için çalışacağız"

İstanbul'un trafiğini eziyet olmaktan keyfe dönüştürecek bir dönem için çalışacağız. Kadınların, gençlerimizin, ikinci baharında olan hemşehrilerimizin, toplumun bütün katmanlarıyla tüm imkanları kullanmak suretiyle daha yaşanabilir bir şehir olması için, hak ettiği yere gelmesi için gayret göstereceğiz. Amacımız budur. Teşekkür ederim.

MHP ile çalışmalar

Sayın Bahçeli, mitili İstanbul'a atmıştır. Ama mitilin üzerinde oturmuyor. Dolaşıyor, çalışıyor. Ülkücü kardeşlerim ben inanıyorum ki gece gündüz demeden çalışıyorlar. Hemşehri gruplarıyla görüşüyorlar. Hepsine teşekkür ediyorum. Zaman zaman o programlara biz de katılıyoruz. Herhangi bir sıkıntı yok.”

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar