Yıldırım ve İmamoğlu’nun canlı yayın tarihi belli oldu

Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu'nun canlı yayın tarihi belli oldu. İkili 16 Haziran'da saat 21:00'da tüm kanallardan yayınlanacak bir ortak yayınla karşı karşıya gelecek. Yayının moderatörlüğünü İsmail Küçükkaya yapacak.

Yıldırım ve İmamoğlu’nun canlı yayın tarihi belli oldu
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:03
10 Haziran 2019 Pazartesi 13:45

AK Partili ve CHP’li yetkililer, Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu’nun yapacağı canlı yayın için bir araya geldi. Yapılan açıklamada tarih 16 Haziran saat 21.00 olarak belirlenirken program moderatörü olarak Fox TV’de Çalar Saat programını sunan İsmail Küçükkaya’nın olacağı açıklandı.

Konu hakkında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, ve CHP Grup Başkan Vekili Engin Altay basın açıklamasında bulundu.

Ünal konuşmasında şu açıklamaları yaptı:

“Engin Altay Bey ile yürüttüğümüz çalışmalar tamamlanmıştır. Bugün çalışmalar neticesinde mutabık kaldığımız protokolü sizlerle paylaşacağız.

Öncelikli olarak 23 Haziran’da gerçekleşecek olan İstanbul seçimlerinin ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyoruz.

Sayın Binali Yıldırım ve Sayın Ekrem İmamoğlu 16 Haziran 2019 Pazar günü saat 21,00’de canlı yayında bir araya geleceklerdir.

Canlı yayın herhangi bir kanal değil tüm kanallarda yayınlanacak şekilde ortak yayınla gerçekleşecektir.

Canlı yayının moderatörlüğünü İsmail Küçükkaya gerçekleştirecektir.”

CHP Grup Başkan Vekili Engin Altay ise şunları söyledi:

“Sayın İsmail Küçükkaya da her bir adaya eşit sürede, eşit soruyu soracak. Canlı yayını burada yaptığımıza göre İstanbul Lütfi Kırdar Kongre merkezinde gerçekleşecek.

Canlı yayının teknik hizmetlerini, AK Parti ve CHP tarafından görevlendirilmiş ortak bir teknik hizmet sağlanacaktır.

Türkiye’de bütün yayın kuruluşları, bu yayınları alıp istemeleri halinde servis edeceklerdir. İstanbul’umuza adaylarımıza hayırlı olsun.”

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar