Yıldırım: Kiliseden medet umuyorlar

STK temsilcileri ile bir araya gelen Başbakan Binali Yıldırım, “"Milleti dinle, imanla aldatmaya çalışan FETÖ'cüler, şimdi Amerikan bayrağını öpüyorlar. Kiliselerden medet umuyorlar" dedi.

Yıldırım: Kiliseden medet umuyorlar
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:53
14 Haziran 2018 Perşembe 17:26

Başbakan Binali Yıldırm STK temsilcileri ile bir araya geldi. Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Başbakan Binali Yıldırım,  ABD’de görüntülene FETÖ’cüler hakkında konuştu.

Yıldırım, 15 Temmuz'da doğrudan Türkiye'nin varlığına kasteden FETÖ örgütüne karşı 81 milyonun bir ve beraber olduğuna dikkati çekerek, "Sizler Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi o gece ay yıldızlı bayrağımızı indirtmediniz, ezanlarımızı dindirtmediniz, Cumhurbaşkanımıza, milletin adamına, hükümetimize, demokrasimize sahip çıktınız." diye konuştu.

BD'deki FETÖ üyelerinin ABD bayrağını öpüp kilisede toplanmalarına ilişkin haberine işaret eden Yıldırım, "O milleti dinle imanla aldatmaya çalışan FETÖ'cüler, şimdi Amerikan bayrağını öpüyorlar. Bunların gerçek kimliği ortaya çıktı. Kilisede toplanıp dua ediyorlar, kiliselerden medet umuyorlar. Yıllarca Müslümanın parasını, pulunu, hayrını, hasenatını, toplaya toplaya günün birinde döndü geldiler, silah olarak, tank olarak bu milletin üzerine mermiler, yağdırdılar. Alçak bunlar alçak." ifadelerini kullandı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar