Yıldırım’dan ‘veri tabanı’ yorumu: Bütün iş ve işlemler hukukun içinde olmalı

Cuma namazı sonrası açıklamalarda bulunan Binali Yıldırım, İBB’de veri tabanının kopyalanması hakkında bütün iş ve işlemlerin hukuk içinde olması gerektiğini söyledi.

Yıldırım’dan ‘veri tabanı’ yorumu: Bütün iş ve işlemler hukukun içinde olmalı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
19 Nisan 2019 Cuma 14:38

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, cuma namazı sonrası basın açıklamasında bulundu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun belediyenin veri tabanının kopyalanması kararını değerlendiren Yıldırım, “Böyle bir yazılı talimat yaptı. Bu vahim bir şey. Umarım öyle değildir. Belediye başkanı onunla ilgili yapması gereken her türlü denetimi yaptırabilir. Bütün iş ve işlemlerin hukukun içinde olmalı, belediye yöneticilerinin çalışanları şüpheli görmemeli. İstanbul'un beklediği hizmetlerin yerine getirilmesidir" dedi.

“Sorumluluğum devam ediyor”

Bundan sonraki yol planı hakkında konuşan Yıldırım, “Ben ülkeme bugüne kadar çeşitli sorumlulukları alarak hizmet ettim. Konumun ne olursa olsun hizmet etmeye devam edeceğim. Tek hedefim bütün hizmetleri yaparken, insanımızın yaşam kalitesini arttırmak ve mutlu olduğunu görmek olmuştur. Şu da bilinmeli ben halihazırda İzmir Milletvekiliyim, sorumluluğum devam ediyor" ifadelerini kullandı

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar