için kaldı

Yemin töreninin misafirlerine 1 lira hediye edilecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün Beştepe'de düzenlenecek "Cumhurbaşkanlığı Göreve Başlama Töreni"nde misafirlere, darphane tarafından özel bastırılan 1 liralardan hediye edilecek. Ayrıca 101 pare top atışı yapılacak.

Yemin töreninin misafirlerine 1 lira hediye edilecek
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
9 Temmuz 2018 Pazartesi 10:18

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün Beştepe'de düzenlenecek "Cumhurbaşkanlığı Göreve Başlama Töreni"ne 22 devlet başkanı katılacak.

Görevli ve davetlilerle yaklaşık 10 bin kişinin katılım sağlayacağı törene öğretmen, itfaiye eri, muhtar, esnaf, maden işçisi, diş hekimi gibi toplumun değişik kesimlerinden vatandaşlar da davet edildi.

Misafirlere, darphane tarafından özel bastırılan ve arka yüzünde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ve törene ilişkin enstantanelerin bulunduğu 1 liralardan hediye edilecek. Bu özel paraların bir kısmı da tedavüle sokulacak. Ayrıca, tören gününe özel pul bastırılacak.

101 PARE TOP ATIŞI

Erdoğan'ın süvari birliğiyle Külliye'ye girişi sırasında 101 pare top atılışı yapılacak. Ayrıca hava, kara ve deniz komutanlıklarına bağlı ordu karargahlarında da 101'er pare top atışı gerçekleştirilecek.

 

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar