Yarıyıl tatili uzayacak mı? Bakan Özer yanıt verdi...

Yarıyıl tatili uzayacak mı? sorusuna yanıt veren Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 'Biz bu süreçte bilimsel verilerle bir elektronik takip sistemi oluşturduk. Verilere bakarak konuşuyoruz. Şu anda tatili uzatacak veriler mevcut değil, uzamasını gerektirecek bir durum yok. Aynı kararlılıkla okullarımızı açacağız. ' dedi.

Yarıyıl tatili uzayacak mı? Bakan Özer yanıt verdi...
Son Güncelleme: 21 Ocak 2022 Cuma 11:53
21 Ocak 2022 Cuma 10:41

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, sömestr tatilinin uzatılıp uzatılmayacağı ile ilgili soru üzerine açıklamalarda bulundu. Bakan Özer, bugün başlayacak yarıyıl tatilini uzatmayı gerektirecek herhangi bir durumun söz konusu olmadığını bildirdi.

Bakan Özer açıklamasında şunları söyledi;

Öğretmenlerimiz çok büyük fedakarlıklar gösterdiler. Maskelerle ders anlatmak kolay değil. Öğretmenlerimizi fedakarlıklarından dolayı ve aşılanma oranlarıyla topluma örnek oldukları için şükranlarımı sunuyorum. Öğretmenlerimizden bir istirhamımız olmuştu, öğrencilere ödev verilmemesi yönünde. Öğrencilerimize bir ödev veriyorum, 18 milyon öğrencimizin bu yarıyıl tatilinde en az bir kitap okumaları. Tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum.

YARIYIL TATİLİ UZAYACAK MI?

Biz bu süreçte bilimsel verilerle bir elektronik takip sistemi oluşturduk. Verilere bakarak konuşuyoruz. Şu an için tatili uzatmamız gereken bir durum yok. 7 Şubat'ta kaldığımız yerden, aynı kararlılıkla okullarımızı açacağız

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar