Erdoğan'dan talimat: Bu işi çözün

Beslenme uzmanlarının sözlerinin eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu işi çözün. Millet tartışmalar arasında kalmasın. Vatandaş doğru bilgiyi alsın" talimatı verdi.

Erdoğan'dan talimat: Bu işi çözün
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
22 Kasım 2018 Perşembe 10:29

Çankaya Köşkü’nde Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu ile bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, İnsanların ekmek, yağ ve balı kullanıp kullanılmaması hakkında doğru bilgilendirilmesi talimatını verdi.

 Hürriyet’te yer alan habere göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni sistem kapsamında oluşturulan 9 kurulla toplantı trafiğini tamamladı. Erdoğan kurul üyelerinden özellikle uyuşturucu ve internet bağımlılığıyla mücadele edilmesi konusunda çalışma yapılmasını istedi. Erdoğan son günlerde tartışılan gıda israfının önlenmesi konusunda da çalışma yapılmasını istedi.

Yerli ilaç oranının artırılması için talimat veren Cumhurbaşkanı Erdoğan "Yürütülen yerli ve milli ilaç ve teknoloji çalışmalarının hızlandırılması gerek" mesajı verdi.

“Bu işi çözün”

Erdoğan son günlerde piyasada beslenmeyle ilgili topluma tavsiyelerde bulunan kişilerle ilgili de eleştiride bulunarak, "Biri çıkıyor 'ekmek yiyin' diyor, biri de 'yemeyin' diyor. Biri 'yağı su gibi için' diyor diğeri başka bir şey. Biri 'bal ye' diyor, biri 'yeme zararlı' diyor. Birçok alanda vatandaşın aklını karıştıran farklı açıklamalar var. Bu işi çözün. Millet tartışmalar arasında kalmasın. Vatandaş doğru bilgiyi alsın" dedi.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar