için kaldı

Vali yardımcısının işlediği cinayette ayrıntılar ortaya çıktı

Adana'da, Hatay Vali Yardımcısı Tolga Polat'ın (45), annesi Afiyet İkbal Polat ile avukat kardeşi Altuğ Polat'ı (42) tabancayla vurarak öldürdüğü gecenin tek tanığı 70 yaşındaki baba Şeref Polat'ın, ifadesine ulaşıldı.

Vali yardımcısının işlediği cinayette ayrıntılar ortaya çıktı - Sayfa 1

Olay, önceki gün saat 22.30 sıralarında, Seyhan ilçesine bağlı Kurtuluş Mahallesi 64004 Sokak'ta meydana geldi.

1 18
 
Vali yardımcısının işlediği cinayette ayrıntılar ortaya çıktı - Sayfa 2

Emekli coğrafya öğretmeni baba Şeref Polat'ın üzerine olduğu öne sürülen bankadaki 1 milyon TL ile 300 dönüm arazi ve 4 bin metrekare arsanın aile içinde paylaşımına karar verildi. Ancak Hatay Vali Yardımcısı Tolga Polat, mal paylaşımında anlaşamadığı annesi Afiyet İkbal ve avukat kardeşi Altuğ Polat ile zaman zaman tartıştı.

2 18
 
Vali yardımcısının işlediği cinayette ayrıntılar ortaya çıktı - Sayfa 3

Vali Yardımcısı Tolga Polat ise önceki akşam baba Şeref ve anne Afiyet İkbal Polat'ın 6'ncı katta, kardeş Altuğ Polat'ın 3'üncü katta yaşadığı apartmana geldi. Polat, avukat kardeşini 3'üncü katın merdiveninde tabancayla vurarak, öldürdü. Ardından da kendini korkuyla banyoya kilitleyen annesini vurdu.

3 18
 
Vali yardımcısının işlediği cinayette ayrıntılar ortaya çıktı - Sayfa 4

Babanın ifadeleri ortaya çıktı

Olayın tek görgü tanığı olan baba Şeref Polat, poliste alınan ifadesinde eşi Afiyet İkbal Polat ile 40 yılı aşkın süredir evli olduklarını anlatarak, şunları söyledi:

4 18