için kaldı

Vaka sayıları en çok azalan iller hangileri?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 19-25 Haziran haftasına ait koronavirüs vaka sayısı en çok azalan şehirleri ve İllere Göre Haftalık Vaka Sayısını gösteren İnsidans haritasını paylaştı.

Vaka sayıları en çok azalan iller hangileri?
Son Güncelleme: 28 Haziran 2021 Pazartesi 21:25
28 Haziran 2021 Pazartesi 21:23

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, son bir haftada koronavirüs vaka sayısı en çok azalan şehirleri duyurdu. Bakan Koca, 19-25 Haziran haftasına ait İllere Göre Haftalık Vaka Sayısını gösteren İnsidans haritasını da yayınladı.

VAKA SAYISI EN ÇOK AZALAN İLLER

Sağlık Bakanı Koca'nın paylaşımına göre; son bir haftada vaka sayısı en çok azalan iller; Bolu, Kastamonu, Muş, Yozgat ve Tokat oldu. Bakan, "Vaka sayılarının azalması normalleşme cesaretimizi artırıyor. Aşı ile endişeden kurtulacağız. Aşımızı yaptıralım." notunu da paylaştı.

 

 

İLLERE GÖRE HAFTALIK VAKA SAYISI HARİTASI

Bakan Koca ayrıca, 19-25 Haziran haftasına ait İnsidans haritasının da paylaşımını yaptı. Bu harita illerde 100.000 nüfusa karşılık gelen haftalık toplam vaka sayısını gösteriyor.

Koca, haritayla birlikte, "Vaka sayılarının düşüş hızı azalsa da bu durum normalleşmeye engel değil. Aşı, endişesiz günlere dönüşün olmazsa olmazıdır. Aşımızı yaptıralım." mesajını da yayınladı.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar