Galatasaray'ın yeni hocasından olay açıklama

Galatasaray'da Fatih Terim'in ayrılığı sonrası sular durulmuyor. Yeni teknik direktör Domenec Torrent'in İstanbul'da ayağının tozuyla yaptığı açıklama her şeyi ortaya çıkardı.

Galatasaray'ın yeni hocasından olay açıklama
Son Güncelleme: 12 Ocak 2022 Çarşamba 10:15
12 Ocak 2022 Çarşamba 10:11

Domenec Torrent İstanbul'a geldi. Galatasaray teknik direktörlüğü için anlaşan İspanyol teknik adam ayağının tozuyla yaptığı açıklamayla ortalığı karıştırdı.

"UZUN ZAMANDIR GÖRÜŞÜYORUZ"

59 yaşındaki İspanyol teknik adam Domenec Torrent İstanbul'a geldi. Yaptığı açıklamada Torrent, "Uzun zamandan beri Galatasaray ile görüşüyordum ve İstanbul'dayım" dedi.

Fatih Terim'in ayrılığının yankıları hala sürerken yeni teknik direktörün bu açıklaması taraftarlarda tepkiye neden oldu. Terim'in görevde olduğu dönemde bir başka teknik direktör ile görüşme yapması Başkan Burak Elmas ve yönetiminin başını ağrıtacağa benziyor.

BURAK ELMAS NE DEMİŞTİ?

Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada, "Hocamız görevdeyken yerine bir hoca ile görüşmedik. Ama Galatasaray başkanının futbol paydaşlarıyla ilişkisinin olması ve sürekli iletişimde olup görüşmesi son derece normaldir.

Domenec Torrent ile yardımcılık için görüştük ancak gelişmeler sonrasında teknik direktörlük için anlaştık. Uzun vadede bu görevi yapacak kişilerle görüştüm. Tüm görüşmelerin sonunda en uygun kişinin Domenec Torrent olduğuna karar verdim."

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar